Workshop: succesfactoren voor het virtueel managen

Het zijn bijzondere tijden en die vragen om aanpassingen, zo ook op de werkvloer. Door de maatregelen ziet u uw medewerkers waarschijnlijk een stuk minder dan voorheen. Mogelijk speelt daardoor ook bij u wel eens de vraag: hoe behouden we dan toch de binding met onze medewerkers? 

Fortuna Sittard denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Zo ook tijdens de huidige lockdown met bijbehorende maatregelen. In samenwerking met partner Dale Carnegie wordt de workshop Succesfactoren voor het managen van een virtueel team georganiseerd

Dit doen we geheel passend bij de huidige situatie: online. Dale Carnegie-coach Fanny Spruytte kijkt samen met jullie naar de individuele en organisatorische uitdagingen ten tijde van het massale thuiswerken en gaat zo in op het vraagstuk hoe u hier als manager op een goede manier mee omgaat. 

De workshop staat gepland voor dinsdag 23 februari om 16:00 uur en zal ongeveer één uur duren. Wil u ook gratis aanschuiven? Stuur dan een mail naar commercie@fortunasittard.nl met daarin uw voor- en achternaam, bedrijfsnaam en functie. 

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23