We gaan voor een #VolleMilaanstraat tegen Sparta Rotterdam

Met spanning wordt inmiddels toegeleefd naar dinsdag: wat voor versoepelingen gaat het kabinet dit keer aankondigen. Het besluit zal leidend zijn voor hoe de tribunes er op vrijdagavond uit zien. De club hoopt op goed nieuws, waarbij alle stoelen in het Fortuna Sittard Stadion weer gevuld mogen worden. Zeker met de huidige tussenstand.

Op het moment van schrijven zijn we hard op weg naar een situatie waarbij 2/3e van de kaarten zijn verkocht. Mocht het kabinet besluiten om de capaciteit te beperken, dan zal op korte termijn de verkoop noodgedwongen stopgezet moeten worden. Indien de restricties op de stadioncapaciteit komen te vervallen krijgt de club weer ruimte om ook de overige kaarten actief aan de man te brengen.

Gratis tickets voor members

Afgelopen woensdag hebben alle Fortuna Members een mail ontvangen met daarin een unieke kortingscode. Deze kortingscode geeft recht op één gratis ticket voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Op dit moment heeft 25% van de supporters de korting verzilverd. Dat betekent dat nog een aanzienlijk deel van onze achterban een vriend(in), buurman/buurvrouw of familielid kosteloos kan verblijden. Weet je echt niemand? Stuur de code dan door naar iemand anders!

PROBLEMEN MET HET VERZILVEREN VAN DE KORTINGSCODE

We hebben de afgelopen dagen berichten voorbij zien komen van supporters waarbij het niet lukte om de kortingscode te activeren. Hierbij bleken er drie veelvoorkomende problemen te zijn. Deze zijn hieronder beschreven met daarbij de oplossing om dit te verhelpen: