Samen bewegen voor een betere toekomst

De route is 10 km, waarbij de start en de finish op de markt van Sittard is. We verzamelen bij proeflokaal ’t Hophuys (markt 15; op de hoek). Deelnemers kunnen hier een gratis koffie krijgen. De W4L sjaal, inschrijfbewijs, het W4L shirt en de tickets (zuid) voor de thuiswedstrijd tegen Eagles zijn hier ook af te halen (zie ook praktische zaken). Rond 11.30 uur (tijd wordt later nog bevestigd) verwachten we een mooie groepsfoto te maken die naderhand in groot formaat op deze site gedeeld zal worden. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt en de Walk for Life sjaal!

We starten officieel  gezamenlijk om 12 uur vanaf de markt. Daarna kan elke groep of individu zijn eigen favoriete wandeltempo kiezen, waarbij het natuurlijk het leukste is als we als geel-groene groep zichtbaar zijn. Halverwege de wandeling (op 4 a 5 km) is er de mogelijkheid voor een stop bij café Salden te Limbricht, hier kan gebruik gemaakt worden van het toilet en 1 gratis consumptie (blikje fris/bier) namens de W4L organisatie; (op eigen kosten kan er ook meer gedronken of gegeten worden hier) .  De finish is weer op de markt in Sittard. De verwachte aankomst zal tussen 14.30 uur en 15.30 uur zijn. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille. Voor de precieze route, klik hier

Update 05-04

Fortuna Sittard organiseert in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC een Walk for Life (W4L) wandeling op paaszaterdag 16 april 2022 (10 km). De tocht is geheel uitverkocht. Bijna 265 wandelaars zullen onder de Fortuna vlag gaan deelnemen aan deze prachtige wandelroute, welke een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard is.

De Mini-Mars. De route is 10 km, waarbij de start en de finish op de markt van Sittard is. We verzamelen bij proeflokaal ’t Hophuys (markt 15; op de hoek). Rond 11.30 uur gaan we een leuke groepsfoto maken die naderhand in groot formaat op deze site gedeeld zal worden. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt en de Walk for Life sjaal!

We starten onder leiding van ambassadeurs Pedro Ricksen en Willy Dullens officieel gezamenlijk om 12 uur vanaf de markt. Daarna kan elke groep of individu zijn eigen favoriete wandeltempo kiezen, waarbij het natuurlijk het leukste is als we als geel-groene groep zichtbaar zijn. Halverwege de wandeling is er de mogelijkheid voor een stop bij café Salden te Limbricht. De Walk for Life organisatie biedt een versnapering aan (blikje bier / frisdrank) aan de overkant van het Café. Op eigen kosten kan er ook uiteraard meer gedronken of gegeten worden hier) . De finish is weer op de markt in Sittard. De verwachte aankomst zal tussen 14.30 uur en 15.30 uur zijn. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt (er zijn drie controle posten) ontvang je een medaille. 

Afhaal mogelijkheden De Walk For Life inschrijfbewijzen, tickets (zuid tribune) voor de thuiswedstrijd tegen Eagles, je Walk for Life shirt(s) en je Walk for Life sjaal(s) zijn op meerdere momenten af te halen. We raden aan niet tot Zaterdag 16 april te wachten ivm verwachte drukte . We kennen drie afhaalmomenten, de eerste is op Zondag 10 april tussen 13.30 uur en 17.00 uur in het Supportershome van Fortuna Sittard (gelegen in hoofdgebouw stadion Fortuna Sittard) gevolgd door Donderdag 14 april van 17.30 uur tot 21.00 uur bij Proeflokaal ’t Hophuys (markt 15 Sittard; ) en op diezelfde locatie op Paaszaterdag 16 April tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Neem voor alle zekerheid je identificatie mee en gebruik de naam waarmee je besteld hebt. Kom op tijd!!!

De organisatie biedt een gratis koffie/kids drankje aan bij de start (proeflokaal het hophuys) en een blikje fris/ bier halverwege bij Cafe Salden (Limbricht). Bestellingen bij de bar zijn verder voor eigen rekening.

Goede doelen. Met dank aan de deelnemers en onze geweldige sponsoren (Helwig Kozijnen, Hermetico timmerwerken, project adviesbureau Salvino, Maatjes Streetwear, Anytime fitness, Café Salden, Café ’t Hophuis en Barticipatie) zullen we de opbrengst van deze Walk For Life tour geheel overmaken aan Stichting ALS en Football Memories met als ambassadeurs Pedro Ricksen (ALS) en Willy Dullens (Football Memories).

Praktische zaken

De Walk For Life inschrijfbewijzen, tickets voor de thuiswedstrijd tegen Eagles, je Walk for Life shirt(s) en je Walk for Life sjaal(s) zijn op te halen op Donderdag 14 april van 17.30 uur tot 21.00 uur bij proeflokaal ’t Hophuys (markt 15 Sittard; )  en/of op Vrijdag 15 april van 15.00 tot 20.00 uur bij proeflokaal ’t Hophuys (markt 15 Sittard.) Tot slot kun je op paaszaterdag 16 April hier ook je spullen ophalen tussen 10.00 uur en 11.50 uur. Neem voor alle zekerheid je identificatie mee en gebruik de naam waarmee je besteld hebt. Kom op tijd!!!

De organisatie biedt een gratis koffie aan bij de start (proeflokaal het hophuys) en een blikje fris/bier halverwege bij Cafe Salden (Limbricht). Bestellingen bij de bar zijn verder voor eigen rekening.

Goede doelen

Met dank aan de deelnemers en onze Sponsoren zullen we de opbrengst van deze Walk For Life tour geheel overmaken aan Stichting ALS en Football Memories met als ambassadeurs Pedro Ricksen (ALS) en Willy Dullens (Football Memories).

Meer informatie

Start / ophaal punt proeflokaal ’t hophuys ; https://www.hophuys.nl/
Pauze / rust punt halverwege: cafe Salden te Limbricht: https://www.facebook.com/CafeSalden/
Route Mini mars / Walk For life > 10 km: klik hier
Vragen: walkforlife.fortunasittard@gmail.com