Samen bewegen voor een betere toekomst

Een mooi voornemen voor 2020; jij doet toch ook mee?

Fortuna Sittard is méér dan voetbal alleen. De trotse eredivisionist uit Limburg heeft onder meer als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen. Hierdoor helpt Fortuna Sittard mee aan het creëren van een (iets) betere wereld.

Walk For Life 2020: 
In dat kader zal Fortuna Sittard in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC en de Kennedy Mars Sittard organisatie een Walk for Life organiseren op paaszaterdag 11 april 2020. Op deze dag kan iedereen -van jong tot oud en van super fit tot mindervalide- samen met een grote delegatie aan Fortuna Sittard vertegenwoordigers deelnemen aan de Mini-Mars (10 km). De wandelroute is een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard. De gezamenlijke start is om 12 uur vanaf de markt in Sittard.

Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt welke op te halen is vanaf 10.30 uur bij proeflokaal “het Hophuys” (Markt 15 te Sittard). De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars. Voor meer praktische informatie over de mars (route, etc) verwijzen we je graag naar de officiële Kennedymars pagina: https://www.kennedymars.org/praktischeinformatie/

Deelnemen: 
Inschrijven kan tot 25 maart 2020. Opgeven en betaling a 15 euro kan eenvoudig via de webshop van Fortuna Sittard. Bij opgave doe je niet alleen officieel mee met de Mini mars, je krijgt ook een officieel Fortuna Sittard “Walk for Life” shirt en je steunt de volgende vier goede doelen KIKA, Stichting Voluntary Childaid, Credohuis Sittard en Stichting ALS Nederland. 

De doelen hebben voor veel mensen een bijzondere betekenis in hun leven, zo hebben onze ambassadeurs Kevin Hofland (assistent-trainer Fortuna Sittard), Jacky Donkor (speler Fortuna Sittard), Martijn van Helvert (Lid Tweede Kamer namens de CDA) en Pedro Ricksen (broer Fernando Ricksen) hun eigen reden om zich extra in te zetten voor deze belangrijke doelen. Hun verhalen en meer achtergrondinformatie kun je binnenkort lezen op fortunasittard.nl. 

DOE MET ONS MEE EN BEWEEG VOOR EEN BETERE TOEKOMST! WALK FOR LIFE 2020. 

Contactgegevens Walk For Life

KanaalGegevens
E-mail w4l.fortunasittard@gmail.com
Landingspagina www.fortunasittard.nl/w4l
RekeningnummerNL28RABO0322212405 (t.n.v. Walk For Life/Fortuna Sittard)