Walk for Life: Samen bewegen voor een betere toekomst

Fortuna Sittard is méér dan voetbal alleen. De trotse eredivisionist uit Limburg heeft onder meer als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen. Hierdoor helpt Fortuna Sittard mee aan het creëren van een (iets) betere wereld.

Walk for Life

In dat kader zal Fortuna Sittard in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC en de Kennedy Mars Sittard organisatie een Walk for Life organiseren op paaszaterdag 16 april 2022. Op deze dag kan iedereen -van jong tot oud en van super fit tot mindervalide- samen met een grote delegatie aan Fortuna Sittard vertegenwoordigers deelnemen aan de Mini-Mars (10 km). De verzorgde wandeling zal in een memorabele ‘geelgroene’ ambiance worden gelopen. De wandelroute is een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard.

De gezamenlijke start is om 12 uur vanaf de markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt. De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars. Voor meer praktische informatie over de mars (route, etc) verwijzen we je graag naar de officiële Kennedymars-pagina.

Deelnemers

De inschrijving voor volwassenen bedraagt 15,00 euro en voor jeugd t/m 14 jaar € 7,50.  Inschrijven kan tot 25 maart 2022  via de webshop. Bij opgave doe je officieel mee met de Mini mars in een heerlijke ambiance,  je krijgt een officieel Fortuna Sittard “Walk for Life” shirt, een gratis ticket (zuid tribune) voor de wedstrijd Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles en je steunt direct onze goede doelen; Stichting ALS en Football Memories met als ambassadeurs Pedro Ricksen (ALS) en Willy Dullens (Football Memories).

Mocht het evenement onverhoopt worden afgelast, krijgen alle deelnemers het inschrijfgeld terug. 

DOE MET ONS MEE EN BEWEEG VOOR EEN BETERE TOEKOMST!