BEN JIJ DE ULTIEME VOETBALKENNER?

BEN JIJ DE ULTIEME VOETBALKENNER?

Op 25 december 2020 werd de eerste voorspelperiode definitief afgesloten. De winterkampioen luistert naar de naam Y. Kuijpers, die zich in de laatste wedstrijd van het jaar naar de eerste plaats knokte. De nummer twee, J. Franssen, eindigde met 32 punten slechts twee punten achter de koploper. Het podium werd gecompleteerd door R. Cleven met 28 punten. 

Nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen. Iedereen start weer op 0 punten en de voorspel competitie loopt door t/m de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Kroon jij jezelf tot de nieuwe voorspel kampioen? Voorspel de scores en doe mee!

HOE WERKT HET?

  • Stap 1: Open jouw Fortuna Sittard app. Nog niet gedownload? Download deze dan hier voor Android en klik hier voor Apple; 
  • Stap 2: Log in met jouw “Mijn Fortuna Account”. Heb jij nog geen account? Registreer je dan hier;
  • Stap 3: Druk op de button “Raad de score” in de homepage van de App;
  • Stap 4: Doe jouw voorspelling en klik op de bevestigingsbutton;
  • Stap 5: Doe dit vanaf nu voorafgaand aan iedere speelronde en maak kans op mooie prijzen.
Bij deelname aan de poule ga je ermee akkoord dat wij jouw naam publiceren mocht je de (dag)winnaar zijn. Wil je meedoen, maar bij winst niet met naam benoemd worden? Mail dit dan naar info@fortunasittard.nl.

HOE GAAT DE PUNTENTELLING?

Normaal is de puntentelling in de app alleen gebaseerd op de correcte uitslag, vandaar dat voor deze poule de score handmatig zal worden berekend middels onderstaande puntentelling.  

  • 1 punt: juiste aantal doelpunten thuisploeg;
  • 1 punt: juiste aantal doelpunten uitploeg;
  • 2 punten: juiste winnaar of gelijkspel voorspeld;
  • 3 bonuspunten: correcte uitslag.
 
Na iedere speelronde zal de top-5 van de ranking hier, op deze pagina in de rechter afbeelding, bekend worden gemaakt. Bij gelijke scores zal als tussenstand het alfabet leidend zijn. Mocht dit op het einde van de poule het geval zijn, zal er worden geloot. 

WAT KAN IK PER SPEELRONDE WINNEN?

Bij iedere speelronde zullen er onder de juiste voorspellingen drie winnaars worden geloot. Iedere wedstrijd is een andere prijs te winnen. Houd je muis op de afbeelding om te kunnen zien welke prijs er per speelronde te winnen is. De prijzen voor de speelrondes 21 t/m 34 worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

PRIJS speelRONDE 27

PRIJS speelRONDE 28

PRIJS speelRONDE 29

PRIJS speelRONDE 30

PRIJS speelRONDE 31

PRIJS speelRONDE 32

PRIJS speelRONDE 33

PRIJS speelRONDE 34

PRIJZEN EINDKLASSEMENT

Net als tijdens de eerste seizoenshelft zijn er tijdens deze tweede voorspel-de-score competitie leuke prijzen te winnen voor de top-3 in het eindklassement. Wat voor prijzen dit zijn, zal gedurende de tweede seizoenshelft bekend worden gemaakt. Wel kunnen we verklappen dat deelname zeker de moeite waard zal zijn.

1e prijs

2e prijs

3e prijs

#SUCCES MET VOORSPELLEN