BEN JIJ DE ULTIEME VOETBALKENNER?

BEN JIJ DE ULTIEME VOETBALKENNER?

Vanaf vandaag, 23 oktober, start er een poule om de uitslagen van de komende negen Eredivisie wedstrijden van Fortuna te voorspellen. Iedere wedstrijd zijn er prijzen te winnen, maar uiteindelijk zal één supporter zich mogen kronen tot de absolute winnaar. De poule begint met de thuiswedstrijd tegen FC Groningen en eindigt op 22 december met de wedstrijd tegen RKC. Iedereen kan vanaf vandaag gratis deelnemen aan deze poule. 

HOE WERKT HET?

  • Stap 1: Open jouw Fortuna Sittard app. Nog niet gedownload? Download deze dan hier voor Android en klik hier voor Apple; 
  • Stap 2: Log in met jouw “Mijn Fortuna Account”. Heb jij nog geen account? Registreer je dan hier;
  • Stap 3: Druk op de button “Raad de score” in de homepage van de App;
  • Stap 4: Doe jouw voorspelling en klik op de bevestigingsbutton;
  • Stap 5: Doe dit vanaf nu voorafgaand aan iedere speelronde en maak kans op mooie prijzen.
    *   Bij deelname aan de poule ga je ermee akkoord dat wij jouw naam publiceren mocht je de (dag)winnaar zijn.
        Wil je meedoen, maar bij winst niet met naam benoemd worden? Mail dit dan naar info@fortunasittard.nl.

HOE GAAT DE PUNTENTELLING?

Normaal is de puntentelling in de app alleen gebaseerd op de correcte uitslag, vandaar dat voor deze poule de score handmatig zal worden berekend middels onderstaande puntentelling.  

  • 1 punt: juiste aantal doelpunten thuisploeg;
  • 1 punt: juiste aantal doelpunten uitploeg;
  • 2 punten: juiste winnaar of gelijkspel voorspeld;
  • 3 bonuspunten: correcte uitslag.
 
Na iedere speelronde zal de top-5 van de ranking hier, op deze pagina in de rechter afbeelding, bekend worden gemaakt. Bij gelijke scores zal als tussenstand het alfabet leidend zijn. Mocht dit op het einde van de poule het geval zijn, zal er worden geloot. 

WAT KAN IK PER SPEELRONDE WINNEN?

Bij iedere speelronde zullen er onder de juiste voorspellingen drie winnaars worden geloot. Iedere wedstrijd is een andere prijs te winnen. Houd je muis op de afbeelding om te kunnen zien welke prijs er per speelronde te winnen is. De drie winnaars per speelronde ontvangen naast de Fortuna Sittard prijs ook een geschenkset van onze nieuwe rugsponsor ABLOC. De prijs van ABLOC wordt alleen uitgekeerd als de winnaar 18 jaar of ouder is.

PRIJS speelRONDE 6

PRIJS speelRONDE 7

PRIJS speelRONDE 8

PRIJS speelRONDE 9

PRIJS speelRONDE 10

PRIJS speelRONDE 11

PRIJS speelRONDE 12

PRIJS speelRONDE 13

PRIJS speelRONDE 14

WAT WINT DE UITEINDELIJKE WINNAAR?

Naast de prijswinnaars per speelronde, zal er ook gestreden worden voor de algehele titel. Wie gaat er straks door het leven als de ultieme voetbalkenner van Fortuna Sittard? Naast deze prachtige titel zullen wij de top-3 van de algemene ranking belonen met enkele unieke prijzen. De prijzen voor de top-3 zullen de komende weken bekend worden gemaakt.

1e prijs

2e prijs

3e prijs