Voorbereiding op nieuw Eredivisie-seizoen zondag van start

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat zondag dan eindelijk écht van start. Na twee dagen vol meten en testen, begint de selectie van Fortuna Sittard om 11:15 uur aan de eerste veldtraining. In verband met onderhoud aan de eigen trainingsvelden, zal de sessie worden afgewerkt op het hoofdveld van het naastgelegen HBC’09. Sjors Ultee zal het in Buchten moeten stellen zonder enkele krachten.

De kersverse aanwinsten Burak Yilmaz en Dimitrios Siovas sluiten nog niet aan in Buchten. In onderling overleg is besloten dat het duo op een later moment aansluit bij de selectie. Hetzelfde geldt voor Deroy Duarte, die onlangs nog in actie kwam als international van Kaapverdië. De middenvelder sluit vanwege deze verplichtingen in een later stadium aan bij de groep.

Desondanks zullen er ook diverse nieuwe gezichten verschijnen op het trainingcomplex. Yassin Ayoub krijgt van Panathinaikos de ruimte om de komende periode mee te trainen. Daarnaast zullen er meerdere jeugdspelers de kans krijgen tijdens de voorbereiding, waaronder Xamm Flemming.

Bezoekersinformatie

De trainingen zijn de komende periode te bezoeken voor de supporters. Elke zondag worden de openbare trainingen toegevoegd aan de agenda, inclusief trainingslocatie. Gelieve buiten de hekken van het sportcomplex te parkeren, op deze manier voorkomen we ongemakken.

Bezoekersadres:
HBC’09 / Trainingscomplex 
Ankersweg 52
Buchten