Voorbereiding krijgt vorm: vier oefenwedstrijden bevestigd

De selectie begon eerder deze maand aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Met een nieuw voetbaljaar voor de deur krijgt ook de voorbereiding steeds meer vorm. Inmiddels zijn vier oefenwedstrijden, verdeeld over beide trainingsblokken, bevestigd. Hieronder een overzicht van deze duels:

Zaterdag 18 juli om 12:00 uur: Fortuna Sittard – RKSV Bekkerveld (besloten)
De eerste test staat op het programma voor aanstaande zaterdag, wanneer RKSV Bekkerveld de tegenstander is. De club uit Heerlen, uitkomend in de tweede klasse, verschijnt om 12:00 uur aan de aftrap. Het duel zal achter gesloten deuren worden gespeeld. De wedstrijd is wél te zien via een livestream op het Facebook-kanaal van mediapartner L1. De link naar de liveverbinding zal op de dag van de wedstrijden worden gedeeld via de officiële clubkanalen. 

Zaterdag 25 juli om 14:00 uur: Fortuna Sittard – FC Dordrecht (besloten)
FC Dordrecht is de tweede tegenstander gedurende de oefencampagne. Beide ploegen kwamen recent een langdurige samenwerking overeen en treffen elkaar dus meteen in de voorbereiding. Het treffen met FC Dordrecht is eveneens besloten en zal, net als de wedstrijd tegen RKSV Bekkerveld, te zien zijn via het Facebook-kanaal van mediapartner L1. 

Maandag 10 augustus om 18:45 uur: FC Twente – Fortuna Sittard
In het kader van de Eredivisie Comeback oefent Fortuna Sittard twee keer tegen een competitiegenoot. Voor de eerste wedstrijd reist de ploeg van Kevin Hofland af naar Enschede, waar het speelt tegen FC Twente. De wedstrijd wordt live uitgezonden op FOX Sports. Het bijwonen van deze wedstrijd is door de huidige richtlijnen helaas niet mogelijk.

Woensdag 26 augustus 20:00 uur: Fortuna Sittard – VVV-Venlo
De tweede wedstrijd tijdens de Eredivisie Comeback wordt in eigen stadion gespeeld tegen provinciegenoot VVV-Venlo. Meer informatie rondom dit duel volgt op korte termijn.