Voorbereiding in blokken: eerste blok blijft besloten

Fortuna Sittard start maandag 6 juli met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De ploeg van Kevin Hofland keert voor drie weken terug op het trainingsveld, gevolgd door één week vakantie. Dit blok zullen de trainingen, ondanks de positieve ontwikkeling rondom COVID-19, besloten blijven.

Fortuna Sittard kan binnen de huidige protocollen niet de veiligheid garanderen die de club nastreeft, maar blijft kijken naar de mogelijkheden om binnen de huidige richtlijnen en protocollen de trainingen weer open te stellen voor publiek. Het streven is om het tweede trainingsblok, ingaand vanaf maandag 3 augustus, weer supporters te verwelkomen tijdens de trainingen.

Maandag zullen nieuwkomers Yanick van Osch, Roel Janssen en Emil Hansson voor het eerst op het trainingsveld verschijnen. De volledige selectie is hieronder terug te vinden:

Pers:
De eerste training van het seizoen zal er wél een persmoment plaatsvinden. Alle pers dient zich voorafgaand aan de eerste training aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar communicatie@fortunasittard.nl, waarop een mail volgt met aanvullende informatie. Aanmelden kan tot zondag 12:00 uur.