Voidu nieuwe hoofd E-partner fortuna sittard

Fortuna Sittard heeft met Voidu een nieuwe hoofdpartner voor de eSport-tak binnengehaald. Het officiële online gamedistributie-platform en onderdeel van Azerion verbindt zich voor de duur van één seizoen aan het eSports team van de Sittardenaren. Het logo van Voidu zal onder meer terugkomen op de shirts van de eSporters.

Het doel van de samenwerking is om eSports en supporters dichter tot elkaar te brengen. “Esportsgames zijn een heel belangrijk segment van onze business,” aldus Cem Temur, directeur bij Voidu. “Het is dan ook een logische stap om de kans die we vanuit Azerion krijgen met beide handen aan te pakken en om met deze fantastische voetbalclub de samenwerking aan te gaan. Het hoofdsponsorschap geeft ons de mogelijkheid om eSporters en gamers in Nederland goed te bereiken. Wij zijn super blij met deze sponsordeal en we zijn vastberaden om Fortuna Sittard te helpen om steevast mee te draaien in de top van de eDivisie.”

Jordy Joosten is eveneens content met het verwelkomen van Voidu als nieuwe partner. “We halen met Voidu een partij binnen die beschikt over enorm veel expertise in dit vakgebied,” aldus de marketeer, die tevens verantwoordelijk is voor de eSports binnen Fortuna Sittard. “Met het toevoegen van deze waardevolle kennis willen we de volgende stap zetten met onze eSport team.”

Exclusieve evenementen en fanervaringen

Naast de verbintenis aan het eSports-team van Fortuna Sittard, organiseert Voidu binnenkort verschillende fanervaringen die exclusief zijn voor fans van Fortuna Sittard.  “Wij willen niet alleen succesvol zijn met Fortuna Sittard in de eDivisie, maar we willen ook de voetbalclub, spelers en fans bij elkaar brengen door middel van nieuwe digitale evenementen, entertainment en fanervaringen”, zegt Cem Temur. “Wij zijn van plan om binnenkort exclusieve events te organiseren waar fans en spelers van Fortuna Sittard exclusief samen FIFA kunnen spelen. Bovendien krijgen fans van de club de mogelijkheid om kortingen te krijgen op ons platform en de kans om deel te nemen aan unieke winacties waarbij ze games kunnen winnen.”

Korting voor members

Members van Fortuna Sittard ontvangen sinds dit seizoen al een structurele korting van 20% bij de aanschaf van spellen via de website van Voidu. De korting is te ontvangen via de button op de exclusieve memberpagina van Fortuna Sittard.