Vernieuwd kleedkamergebied vrijdag succesvol opgeleverd

De selectie van Fortuna Sittard bereidt zich vanaf komend seizoen voor in een eigentijdse kleedkamer. De club maakte van de zomermaanden gebruik om enkele verbeteringen aan te brengen in het stadion, waaronder het gedateerde kleedkamergebied. Vrijdag vond in het bijzijn van algemeen directeur Ivo Pfennings en materiaalman Ronald Ronken de oplevering plaats.

In de afgelopen maanden werd hard gewerkt om het kleedkamergebied van een upgrade te voorzien. De voormalige kleedkamers dateerden nog uit 1999, het jaar waarin het huidige onderkomen in gebruik werd genomen. Het pronkstuk van de verbouwingen is de kleedkamer van de thuisploeg, voorzien van een moderne look. 

Het is een van de verbeteringen die onlangs werden doorgevoerd. “We proberen continue stappen te blijven maken in de professionalisering van de club,” aldus Pfennings. “Het aanpakken van de kleedkamers stond al geruime tijd hoog op het lijstje en we zijn trots dat we dit, samen met partners, hebben kunnen realiseren. Het is weer een nieuwe stap in het doorontwikkelen van deze mooie club.”

Voor de realisatie is de samenwerking gezocht met diverse Business Partners van de club. Een speciale dank gaat uit naar AGO Infra, Caris en Reiner, Coenen Tegels, Dabo Stukadoors, IGTE Plafonds, Insta Zuid, Leo Meures Schildersbedrijf, Maatjes Streetwear, MH Roadstyling, Ruimtemakers Architecten, Soons Interieurbouw, Vloerenbedrijf Pörteners en Wijnands Bouwmaterialen.