Verkoop seizoenkaart dag eerder van start

Gezien de enorme gretigheid onder supporters om de Fortuna Sittard seizoenkaart voor het seizoen 2020-2021 te bestellen, is er besloten vervroegd live te gaan met de bestelprocedure. Via de website Fortuna2021.nl kun je de aanvraag binnen een paar minuten in gang zetten.

De afgelopen dagen ontvingen we dusdanig veel mailtjes met de vraag of er ook al eerder besteld kon worden aangezien de supporters niet kunnen wachten om de club te steunen.  Zoveel positiviteit kunnen we natuurlijk onmogelijk negeren. Zeker niet in deze tijden vol onzekerheid. In de wetenschap dat alle systemen al volledig operationeel zijn, hebben we besloten een dag eerder dan de gecommuniceerde maandag 18 mei te starten met de verkoop. Op deze manier kunnen we ook de groep fanatieke supporters optimaal faciliteren. 

Het is dus vanaf vandaag mogelijk om jouw steun te tonen met het kopen van een seizoenkaart. Samen tonen wij de buitenwereld hoe sterk en groot onze Fortuna Familie is.  Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer er weer gevoetbald mag worden met publiek in het stadion, daarom biedt Fortuna Sittard jullie twee opties. Een optie waarbij gekozen kan worden voor “onvoorwaardelijke steun” en een optie waarbij supporters een tegemoetkoming ontvangen voor het (eventueel) missen van thuiswedstrijden. Wat je ook kiest, wij waarderen jouw support. Voor ons is maar één ding van belang: zo snel mogelijk – samen met jou – genieten van een vol stadion en Eredivisie-voetbal in Sittard.