Valkenpower toegevoegd aan sponsorpiramide Fortuna Sittard

Valkenpower treedt toe tot het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. Het Maasbrachtse familiebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van machines en gereedschap, stroomt in als businesspartner. Valkenpower zal vanaf Fortuna Sittard – Ajax tevens met een doek op de Oost-tribune zichtbaar zijn in het stadion.

Bart Valkenburg, mede-eigenaar van Valkenpower: “Ondanks de uitzonderlijke periode waar we ons allen in bevinden, zien wij juist nu de waarde van het toetreden tot het netwerk van Fortuna Sittard. Dat we met deze samenwerking aftrappen rondom het duel tegen Ajax is een mooie bijkomstigheid. Het is het startsein voor een krachtige samenwerking tussen Valkenpower en Fortuna Sittard.” 

“Het is mooi om te zien dat ook partners uit het netwerk van ons huidige businessleden geloven in de mogelijkheden bij Fortuna Sittard,” laat accountmanager Chinouk van Zolingen weten. “Valkenpower is hier een goed voorbeeld van, het contact is tot stand gekomen via Hermetico. Ik ben er trots op dat we opnieuw een mooi en internationaal opererend bedrijf hebben kunnen toevoegen aan ons zakelijke netwerk.” 

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23