Vacature: Stagiair Financiële administratie

Fortuna Sittard is een club volop in ontwikkeling. Sinds de promotie in 2018 heeft de club niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten grote stappen gezet. Bij Fortuna Sittard krijg jij de kans om ervaring op te doen in een dynamische omgeving die bol staat van het voetbal.

Als stagiair van de afdeling Finance ben je samen met het financiële team verantwoordelijk voor de administratie van Fortuna Sittard. Enerzijds wordt gezamenlijk gewerkt aan het optimaliseren van algemene processen, waarbij jij ook je input aan kan gaan leveren. Anderzijds krijg jij enkele terugkerende taken waar je een groot deel van je tijd mee aan de slag gaat. Tot deze taken behoren o.a. ondersteuning bieden bij het opstellen van rapportages van onderliggende entiteiten, het verzorgen van de periodieke incassobatches en het debiteurenbeheer van zowel Fortuna Sittard als van haar entiteiten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

– Een leerzame stage in een jong en dynamisch team;
– Een goede stage ervaring voor op je CV;
– De kans om ervaring op te doen in de voetbalwereld en in de horecawereld.

Wat zoeken wij?

– Je volgt een relevante HBO opleiding zoals Bedrijfseconomie of Accountancy;
– Je kunt overweg met Microsoft Office waaronder Excel;
– Je bent nieuwsgierig en denkt graag mee aan het verbeteren van processen;
– Je bent pro-actief en gaat uitdagingen niet snel uit de weg;
– Flexibel inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit.

INTERESSE?

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Reageer dan zo snel mogelijk door jouw CV en motivatie te mailen naar communicatie@fortunasittard.nl t.a.v. Ivo Konings. Op basis van de inzendingen zullen wij een selectie maken en kandidaten uitnodigen voor een eventueel gesprek.