Update over tegemoetkomingen en betaalpas

Het einde van een bijzonder voetbalseizoen komt langzaam in zicht. In de eerste twee thuiswedstrijden van het seizoen 2020/2021 werd nog afgetrapt met 3.000 supporters in het stadion. Al snel werden lege stadions het strijdtoneel. Een in sportief opzicht geweldig seizoen kon helaas niet in de stadions worden gedeeld met de trouwe fans. Hieronder lees je meer over de regelingen rondom de seizoenkaarten uit het huidige seizoen. 

ONVOORWAARDELIJKE STEUN

Fortuna Sittard beschikt over een trouwe groep supporters. Dat werd voorafgaand aan het seizoen bevestigd door het aantal supporters dat afzag van tegemoetkoming: liefst 80 procent. Deze vorm van onvoorwaardelijke steun heeft bijgedragen aan de continuïteit van de club. Fortuna Sittard wil alle supporters die in de mogelijkheid waren voor deze optie te kiezen via deze weg nogmaals bedanken.

Ondanks de beperkte mogelijkheden heeft deze onvoorwaardelijke steun-groep gedurende het seizoen kleine extra’s mogen ontvangen, namelijk een autosticker op de alternatieve fandag en het benoemen van al deze supporters op het sponsordoek en de LED-boarding. Op korte termijn zullen hier twee verrassingen aan worden toegevoegd, waaronder een uniek fanitem aan het einde van dit seizoen. Ook zal deze groep een voordeel ontvangen wanneer zij een seizoenkaart bestellen voor het seizoen 2021/2022. 

REGELING TEGEMOETKOMING

Wij willen nogmaals benadrukken dat we ons gelukkig prijzen met alle steun die we ontvangen, in welke vorm dan ook. Het is mogelijk dat je in het begin van het seizoen hebt gekozen voor tegemoetkoming, waarbij de maximale tegemoetkoming zou bestaan uit acht wedstrijden. Deze regeling wordt in de vorm van een tegoedvoucher beschikbaar gesteld voor het nieuwe seizoen. Dit tegoed is vervolgens te gebruiken voor de aanschaf van de seizoenkaart 2021/2022 of voor losse tickets. De kortingscodes worden aan het eind van het huidige seizoen verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres. Dit emailadres is terug te vinden in jouw account op het Mijn Fortuna-profiel.

Indien je alsnog wenst af te zien van de tegemoetkoming wordt dit uiteraard enorm gewaardeerd. Dit kun je doen door op onderstaande button te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Mocht je aan het begin van het seizoen nog niet hebben afgezien van de tegemoetkoming, maar hier wel alsnog gebruik van maken: doe dit dan vóór 1 mei 2021, zodat we jou nog kunnen meenemen in de komende verrassingen. Tevens zul je dan profiteren van het voordeel bij de aanschaf van een seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022.

VOUCHER 2019/2020

Tevens zijn er enkele supporters in het bezit van tegoedvouchers uit het seizoen 2019/2020. Deze zijn enkel in te zetten voor het verkrijgen van losse tickets. Vandaar dat deze vouchers, verstuurd op 9 november 2020, tot op heden nog niet gebruikt konden worden. Hiervoor geldt echter dat deze twee seizoenen geldig zijn, dus deze tegoedvouchers zijn ook volgend seizoen geldig. Voor meer informatie over deze tegoedvouchers zie de algemene voorwaarden.

CATERING TEGOED

Alle supporters die nog catering tegoed op zijn of haar seizoenkaart hebben, hoeven zich geen zorgen te maken dat dit tegoed verloopt. Waar het tegoed eigenlijk deze maand zou verlopen, is de geldigheid van het tegoed in verband met de coronamaatregelen verlengd tot 31 december 2021.

thuiswedstrijden 2020-2021

De afgelopen weken zijn er diverse berichten online gekomen dat de laatste wedstrijden van het seizoen mogelijk weer voor (gedeeltelijk) publiek toegankelijk zijn. Wij als club houden deze berichtgevingen nadrukkelijk in de gaten en zullen jullie zo snel mogelijk informeren op het moment dat hier meer informatie over bekend is.