Update LU-shirt: ophalen vanaf woensdag mogelijk

In december 2020 hebben alle supporters die een LU-shirt hebben gepre-ordered een mail ontvangen of zij het shirt wilden laten bezorgen. Het andere alternatief was het ophalen van het shirt in een later stadium. De grote meerderheid heeft het shirt inmiddels al toegevoegd aan de collectie door het te laten bezorgen. Nu de fanshop, met de geldende maatregelen in acht genomen, weer open mag is het volgende week mogelijk om het LU-shirt op te halen of het shirt te ruilen voor een andere maat.

VERSOEPELINGEN MAATREGELEN

Door de aangekondigde versoepelingen zijn er weer wat meer mogelijkheden omtrent de fysieke fanshop. Vandaar dat er twee momenten worden georganiseerd waarbij de supporters het LU-shirt kunnen ophalen. Zij dienen bij het afhalen de bevestigingsmail van de pre-order van het LU-shirt mee te nemen ter controle. Het resterende bedrag van €29,95 dient tevens te worden betaald. De supporters die het LU-shirt al in het bezit hebben, maar graag een andere maat willen hebben, kunnen op deze twee momenten ook in de fanshop terecht om het shirt te ruilen (mits in juiste verpakking en zonder gebreken).

CORONA REGELS

Om aan de geldende maatregelen te voldoen, is het verplicht om vooraf in te schrijven. Dit kan tot 4 uur voorafgaand aan het gewenste tijdstip via de Fortuna Sittard Webshop. Hierbij is het iedere 10 minuten mogelijk om 2 supporters te verwelkomen in de fanshop. Vandaar dat er per tijdstip ook maar twee “Tickets Fanshop” te verkrijgen zijn. Het is per supporter toegestaan om één tijdstip te reserveren. Bij meerdere reserveringen worden alle verzoeken verwijderd en komen de tijdstippen weer vrij.

DATA

  • Woensdag 3 maart: 14.00 – 18.00 uur | Reserveer HIER*
  • Vrijdag 5 maart: 14.00 – 17.30 uur  | Reserveer HIER*
    * Deze twee momenten zijn enkel voor het ophalen en/of ruilen van reeds gepre-orderde LU-Shirts

FANSHOP WEER OPEN VANAF 10 MAART

Na deze twee momenten voor het LU Shirt zal de fanshop vanaf 10 maart weer iedere woensdag geopend zijn tussen 15.00 – 18.00 uur.  Op deze momenten zal het mogelijk zijn voor de prijswinnaars van de Vriendenloterij om zijn/haar Cadeaukaart in te wisselen. Ook voor deze woensdagen geldt dat de supporters zich via de webshop dienen in te schrijven. De inschrijving om de fanshop te bezoeken zal steeds één week van te voren live gaan.