Tweede editie Tour de Handhaving wederom een succes

We hoopten voorafgaand aan het seizoen dat het niet nodig zou zijn, maar toch dienden de fietsen opnieuw te worden afgestoft voor de tweede editie van Tour de Handhaving. Door ons op de laatste speeldag veilig te spelen was het opnieuw billen knijpen en moest een trouwe groep supporters opnieuw een belofte inlossen . Zij stapten zondag 3 juli op de fiets naar Sittard om de handhaving te ‘vieren’.

Met het initiatief werd er tevens gefietst om geld op te halen, dat ten goede komt aan memberships voor supporters die het op dit moment minder breed hebben. Op het moment dat het peleton de Milaanstraat binnen reed, stond de teller op €8.555,00. Een prachtig bedrag waardoor meer memberships kunnen worden verdeeld dan vorig seizoen. Het totaalbedrag kan door middel van donaties in de komende dagen nog oplopen.

Yelle Tieleman, een van de initiatiefnemers blikt terug op de succesvolle editie: “Het was net als vorig jaar een geweldig succes. Een ontzettend mooie dag, goed weer en nog veel beter gezelschap. De kilometers vlogen voorbij en we zijn enorm trots op het eindbedrag: daar kunnen een heleboel memberships mee worden aangeschaft.”