Tientje voor een vriendje: ontvang gratis cateringtegoed

Het zal wellicht niemand zijn ontgaan; de club mocht al meermaals mooie mijlpalen communiceren met betrekking tot de verkoop van de Fortuna Memberships. De campagne ging op dinsdag 17 mei van start en loopt vooralsnog erg voortvarend. Op het moment van schrijven staat de teller op ruim 5100 verkochte kaarten, een clubrecord sinds de verkoopcijfers worden bijgehouden.

Naast de vaste kern die we door de jaren heen hebben mogen verwelkomen, is dit seizoen ook het aantal nieuwe kaarthouders aanzienlijk toegenomen. Liefst één op de vier members had vorig seizoen nog geen Fortuna Membership. Daarnaast neemt het aantal supporters uit de jongste generaties (0 t/m 17 jaar) eveneens fors toe.

Tientje voor een vriendje

Om samen met jou het record aantal verkochte memberships flink aan te scherpen, hebben we een nieuwe campagne opgezet genaamd: Tientje voor een Vriendje.  Jij als trouwe member wordt beloond voor het aandragen van nieuwe members. Zorg daarom dat jouw vriend(in) een Fortuna Membership aanschaft en dan betalen wij de eerste drankjes. Met de Tientje voor een Vriendje-campagne ontvangen jullie namelijk beide cateringtegoed na het aanschaffen van een membership. 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Lees hieronder het stappenplan!

Member

Jij als bestaande member dient het volgende voor te bereiden:

1. Pak je SRO-nummer (relatienummer) erbij, welke is te vinden op de fysieke kaart én in MijnFortuna.

2. Geef dit SRO-nummer door aan je vriend(in) die jij hebt overgehaald om een memberschip aan te schaffen.

Nieuwe member

Als nieuwe member dien je de volgende handelingen uit te voeren:

1. Ga naar www.fortunamembership.nl

2. Doorloop het bestelproces tot aan het betaalscherm

3. Vul het SRO-nummer in van je vriend(in) en druk op voeg toe.

4. Rond het proces af. Jullie ontvangen allebei op korte termijn €10,00 cateringtegoed op jullie fysieke kaart.

VOORWAARDEN

De campagne Tientje voor een Vriendje is vanaf 12 juli geldig en deze actie geldt niet met terugwerkende kracht. De actie is tevens alleen geldig voor membership van 13 jaar en ouder. Wij hopen dat we samen met jou een ongekend verkoop record gaan neerzetten!