Trainingen weer deels openbaar voor supporters

Het werd onlangs al aangekondigd, de trainingen van Fortuna Sittard worden weer deels openbaar voor publiek. Nadat de club achter gesloten deuren aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begon, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de realisatie van een veilige omgeving op het trainingscomplex. Ondanks dat het sportcomplex nog steeds niet voldoet aan de protocollen, is de alternatieve inrichting voldoende om supporters weer te mogen verwelkomen, met de huidige vakanties natuurlijk een mooie bijkomstigheid.

De eerste openbare training zal plaatsvinden op woensdag 4 augustus om 11:15 uur op het trainingscomplex in Buchten. Vooralsnog zal één training per week openbaar zijn voor publiek, waarbij met de technische staf wordt gekeken naar een geschikt moment. Het streven is om voor het eind van iedere week de openbare training op te nemen in de agenda op de website. Het is niet verplicht om je van tevoren aan te melden voor de training. Gelieve buiten de poorten van het trainingscomplex te parkeren. 

Samen zorgen we voor een veilige omgeving

Helaas is het coronavirus nog steeds onder ons. Daarom is het belangrijk dat we voor iedereen een veilige omgeving creëren. Houd daarom te allen tijde anderhalve meter afstand van andere bezoekers en van medewerkers van Fortuna Sittard. Om de veiligheid van spelers en staf te waarborgen is het vooralsnog niet mogelijk om op de foto te gaan of handtekeningen te ontvangen.