Trainingen weer (deels) openbaar na versoepelingen

De trainingen van Fortuna Sittard zijn vanaf komende week deels bij te wonen. Na de onlangs doorgevoerde versoepelingen is het weer mogelijk om supporters te ontvangen op het trainingscomplex. De openbare sessies zullen zodoende elke zondag weer worden toegevoegd aan de kalender

Ondanks de versoepelingen wil de club benadrukken dat veiligheid voorop blijft staan. Daarom verzoeken we alle bezoekers om gepaste afstand te bewaren en -indien de training plaats vindt op de trainingsvelden in Buchten- buiten het hekwerk van de trainingsvelden plaats te nemen. Op deze manier zorgen we er met z’n allen voor dat de ploeg op een veilige manier kan toewerken naar de wedstrijden. 

FORTUNA SITTARD TRAININGSCOMPLEX, BUCHTEN

Met ingang van het seizoen 2021/2022 maakt Fortuna Sittard gebruik van de eigen trainingsvelden op het sportcomplex in Buchten. Indien je een training bezoekt verzoeken we de auto te parkeren op het parkeerveld voor het sportcomplex, zodat staf en spelers nabij de trainingsvelden kunnen plaatsnemen. Mocht de training elders worden afgewerkt, zal dit terug te vinden zijn in de kalender. Houd deze daarom goed in de gaten. 


Fortuna Sittard Trainingscomplex
Ankersweg 52
6122 ET Buchten