Trainingen na het weekend weer grotendeels openbaar

De trainingen van Fortuna Sittard zijn op korte termijn weer bij te wonen. De sessies op het veld zullen vanaf dinsdag 19 oktober weer (grotendeels) openbaar zijn. 

Ondanks de versoepelingen wil de club benadrukken dat veiligheid voorop blijft staan. Daarom verzoeken we alle bezoekers om gepaste afstand te bewaren en -indien de training plaats vindt op de trainingsvelden in Buchten- buiten het hekwerk van de trainingsvelden plaats te nemen. Op deze wijze zorgen we er met z’n allen voor dat de ploeg op een veilige manier kan toewerken naar de wedstrijden. 

De openbare trainingen worden vanaf heden weer elke zondag toegevoegd aan de kalender op de website. Indien er wijzigingen worden doorgevoerd zullen we dit zo snel mogelijk delen via onze officiële kanalen. 

Fortuna Sittard trainingscomplex, Buchten

Met ingang van het seizoen 2021/2022 maakt Fortuna Sittard gebruik van de eigen trainingsvelden op het sportcomplex in Buchten. Indien je een training bezoekt, verzoeken we de auto te parkeren op het parkeerveld voor het sportcomplex, zodat staf en spelers nabij de trainingsvelden kunnen plaatsnemen. 

Fortuna Sittard Trainingscomplex
Ankersweg 52
6122 ET Buchten