Tour de Handhaving komt belofte na en finisht na 177 kilometer

Een prestatie van formaat. Fortuna Sittard-supporters Nort Hesse, Yelle Tieleman en Joris van Duin voegden zaterdag daad bij woord door de Tour de Handhaving uit te fietsenGesteund door onder andere selectiespelers Mickaël Tirpan en Yanick van Osch kwamen de renners, na een rit van 177 kilometer, rond de klok van vier uur aan in Sittard. Daar werden zij opgewacht door een honderdtal Fortunezen. 

Onder begeleiding van fakkels en gele rook legden zij de laatste meters af. Eenmaal voor het supportershome aangekomen werd de aanwezige media te woord gestaan. Niet veel later nam Nort Hesse het woord om iedereen te bedanken en de tussenstand van het opgehaalde bedrag bekend te maken. Met het initiatief haalden het drietal vooralsnog  €7.365,- op, wat zal worden ingezet om supporters te voorzien van een membership die komend seizoen daar niet de financiële middelen voor hebben. 

Inmiddels staat de teller op ruim €7.500,- en ook in de komende dagen blijft het nog mogelijk om te doneren. De komende periode wordt door de club gebruikt om in kaart te brengen welke supporters voldoen aan de criteria en zullen de memberships worden verdeeld, waarbij het streven is zoveel mogelijk supporters te voorzien van een membership voor het komende seizoen.