Algemene informatie

Met ingang van seizoen 2018/2019, het jaar dat we – na 16 jaar – terugkeerden in de Eredivisie, lanceerden we een loyaltyprogramma. Aan het begin van ieder seizoen worden de categorieën voor het aankomende seizoen vastgesteld, het aantal loyaltypunten bepaalt in welke categorie je wordt ingedeeld. Om tickets te kunnen kopen dien je in het bezit te zijn van een uitkaart, klik hier voor meer informatie hieromtrent. Voor het kopen van tickets voor uitwedstrijden geldt een restrictie van 1:1. Het is niet toegestaan om voor iemand een ticket te bestellen, tenzij je het ticket toewijst aan een ander profiel.

Tickets Printen

Tickets dienen in geprinte vorm te worden aangeboden. Bij het omwisselmoment lever je je ticket in en krijg je het geldige toegangsbewijs voor het uitvak. Tickets zullen niet worden geaccepteerd vanaf smartphones, bijvoorbeeld via de MijnFortuna-app.

Verkoopmomenten

Tickets voor uitwedstrijden zijn uitsluitend online via MijnFortuna te koop. De voorverkoop start +/- 2 weken voor aanvang van de wedstrijd. De verkoop start in de meeste gevallen op maandagen om 15:00 uur voor de categorie Diamond, vervolgens komen de andere categorieën in de verkoop.  

Wil je als vrienden- of supportersgroep een bus exclusief reserveren? Mail ons! Het reserveren van losse tickets is niet mogelijk per e-mail of telefonisch is helaas niet mogelijk.

Accounteisen MijnFortuna

Ben je in het bezit van een uitkaart? Zorg er dan voor dat je een MijnFortuna-account hebt aangemaakt welke aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Het MijnFortuna-profiel is gekoppeld aan jouw gegevens
  • Je profielfoto is een duidelijke selfie of een pasfoto

Servicekosten

Op alle tickets (m.u.v. parkeerkaarten) geldt er een meerprijs waarvan Fortuna Sittard de inkomsten in een apart ‘spaarpotje’ bewaart en wordt ingezet voor de volgende factoren:

  • Stewardskosten: per 25 supporters reist 1 steward verplicht mee, de vergoeding en reiskosten van een steward worden voor een deel gedekt door het fonds
  • Ticketkosten: per transactie via MijnFortuna geldt een percentage aan ticket-/softwarekosten, een deel van deze kosten worden gedekt door het fonds
  • Incidenten: in geval van vernielingen of andere schades gebruiken wij deze component van het fonds om deze kosten te dekken

Ledenkorting FortunaSC

Fortuna SC biedt haar leden een korting van €5,00 op elke busreis, dus wanneer je een buscombi-ticket koopt is dit voor leden voordeliger. Je hoeft hier niets voor te doen, ons systeem herkent je namelijk als Fortuna SC-lid en verwerkt de korting automatisch in het winkelmandje.