Algemene informatie

Een wedstrijd van Fortuna Sittard bezoeken is voor iedereen mogelijk in het Fortuna Sittard Stadion. Zo heeft de club voor alle doelgroepen uit de maatschappij betaalbare kaarten. Zo zijn wij met de Zuid tribune de goedkoopste van de Eredivisie, maar bieden wij ook de mogelijkheid om duurdere kaarten te kopen die recht geven op de beste plekken.  Hieronder is te zien hoe jij kaarten voor een wedstrijd van Fortuna Sittard kan kopen.

Voorverkoop

Tickets voor thuiswedstrijden zijn uitsluitend online via MijnFortuna te koop, de voorverkoop start +/- 3 weken voor aanvang van de wedstrijd. Via de wedstrijdblokken op de homepage zie je of er een bepaalde restrictie aan de verkoop is opgehangen of dat er vrije verkoop is.  Het reserveren van tickets is niet mogelijk per e-mail of telefonisch.

MijnFortuna App

Via de officiële club app kun je niet alleen tickets kopen, maar je kunt de app ook gebruiken als toegangsbewijs. Het is belangrijk dat de helderheid van je smartphone maximaal staat ingesteld en ingezoomd wordt op de QR-code.

Vragen

Neem een kijkje op onze veel gestelde vragen-pagina of raadpleeg één van onderstaande mogelijkheden. Wij staan op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur voor je klaar!

– Telefonisch contact: 046 – 411 34 40
– E-mail: tickets@fortunasittard.nl   
– Twitter: @FortunaFanCare