Algemene informatie Clubcard

Met een ClubCard is het altijd mogelijk – uiteraard op basis van beschikbaarheid – om tickets te kopen voor zowel thuis- als uitwedstrijden van Fortuna Sittard. De ClubCard kost eenmalig €10,00 en is vijf jaar geldig, na vijf jaar wordt de ClubCard niet stilzwijgend verlengd.
Met de iDIN-check wordt gecontroleerd of de bij een account ingevulde gegevens – naam, adres, geslacht en geboortedatum – overeenkomen met de bij jouw bank bekende gegevens. De iDIN-check is vooralsnog alleen mogelijk met Nederlandse banken, heb je een buitenlandse bank?
Stuur ons een mail.

Je kunt geen ClubCard aanvragen wanneer je reeds in het bezit bent van een (Seizoen)ClubCard van een andere Ere- of Eerste Divisie club en dien je woonachtig te zijn in Nederland. De ClubCard is een identiteitsbewijs c.q. online registratie voor supporters van een voetbalclub die men nodig heeft om tickets voor (risicovolle) voetbalwedstrijden te kunnen kopen. De gegevens van de supporter worden via de BVO geregistreerd in de KNVB database. Je ontvangt, in tegenstelling tot vroeger, dus geen fysieke pas. Voor SeizoenClubCard-houders en leden van Fortuna SC geldt dat wij zorgen voor een (gratis) registratie in de KNVB database.