Tesfaldet Tekie verkozen tot Speler van de Maand - april

Tesfaldet Tekie is door supporters van Fortuna Sittard verkozen tot Speler van de Maand april. De middenvelder is daarmee de derde Fortunees die de prijs, een gepersonaliseerde FUT-card van eigenfifakaart.nl in ontvangst mag nemen. Mickaël Tirpan (februari) en Mats Seuntjens (maart) gingen de Zweed voor.

Tekie stond tegen Feyenoord en FC Emmen in de basis, maar onderscheidde zich uiteindelijk als invaller tegen ADO Den Haag. De behendige rechtspoot scoorde tegen de residentieclub zijn eerste doelpunt in het geel-groene shirt van Fortuna Sittard. 

Om kans de te maken op de uitverkiezing diende de speler in minimaal 50% van de wedstrijden in de maand maart in actie te zijn gekomen. Zestien spelers voldeden aan het criterium. Alle kanshebbers konden tevens rekenen op meerdere stemmen. De top 3 werd uiteindelijk gecompleteerd door Yanick van Osch en Lisandro Semedo.

GELIMITEERD AANTAL FUT-KAARTEN TE KOOP VANAF PLAYER OF THE MONTHS

De kaarten van Tirpan, Seuntjens en Tekie zijn vanaf vandaag te koop in de webshop en vanaf woensdag in de fanshop. Het betreft een gelimiteerde oplage, voorzien van handtekening van de desbetreffende speler. Deze  unieke designs zijn 37x24cm en te verkrijgen vanaf €14,95 per stuk. De veertiende koper ontvangt tevens de gesigneerde XL-kaart van Tekie.