Sponsoring

Om extra inkomsten te genereren en de jeugdopleiding verder te professionaliseren, is er een aparte stichting in het leven geroepen om sponsormogelijkheden aan te bieden. Deze stichting probeert actief sponsoren te werven ten behoeve van de verbetering en de verdere professionalisering van onze jeugdelftallen. Concreet houdt dit in dat de opbrengsten uit deze activiteiten o.a. gebruikt worden voor wintertrainingen, clinics en de deelname aan (internationale) toernooien voor onze jeugdspelers.

Mogelijkheden

Er bestaan diverse mogelijkheden om de Academy financieel te ondersteunen. Sponsoren kunnen op drie niveaus een bijdrage leveren, namelijk de Academy in zijn geheel sponsoren, een specifiek team te ondersteunen of door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een individuele speler.

Een andere mogelijkheid om de jeugdspelers van de Academy te steunen, is door Vriend van de Academy te worden. Dit is een laagdrempelige manier voor zowel particulieren als bedrijven om onze Academy direct te ondersteunen. Gemiddeld beschikt onze Academy jaarlijks over ongeveer 250 vrienden. Deze vrienden worden op een aparte wand vermeld bij het betreden van het stadion via de parkeergarage. Zo kan iedereen die het stadion betreedt, zien hoe trots wij op onze vrienden zijn en andersom!

Het geld van de ‘Vrienden van de Academy’ zal uitsluitend ten goede komen aan de Academy. Bijvoorbeeld voor het organiseren van eigen toernooien, maar ook voor deelname van jeugdteams aan toernooien in binnen- en buitenland.

Elk team van onze jeugdafdeling zoekt een teampartner. Voor € 2000,-  bent u voor één seizoen dé sponsor van dit jeugdelftal. Wat krijgt u als teampartner?

  • Bedrijfsnaam op de wedstrijdshirts
  • Vermelding op de Facebook-pagina van de Academy
  • Ingelijste selectiefoto met bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar
  • Bedrijfslogo op de Wall of Future in het Fortuna Sittard Stadion
  • 2 toegangskaarten voor een topwedstrijd of derby van Fortuna Sittard of 4 toegangskaarten voor een van de overige wedstrijden van Fortuna Sittard.

Elke jeugdspeler van Fortuna wordt gemotiveerd om in zijn eigen omgeving op zoek te gaan naar sponsoren. Via het Mark van Bommel Adoptieplan steunt u de opleiding van een jeugdspeler. Wat krijgt u als sponsor?

  • Vermelding op de Wall of Future in het Fortuna Sittard Stadion
  • Uitnodiging voor een wedstrijd van Fortuna Sittard
  • Persoonlijk certificaat van de adoptiespeler