Edivisie

Dit jaar start het vierde seizoen van de eDivisie. De eDivisie is de officiële Nederlandse FIFA 20 competitie waarin de eSporters van de 18 Eredivisieclubs virtueel met elkaar strijden om het eDivisie kampioenschap in FIFA20 Ultimate team. 

Edivisie 2019-2020

Het nieuwe Edivisie  seizoen is compleet veranderd van opzet. Er is weer een reguliere competitie in plaats van de verschillende poules van het vorige seizoen. Ook loopt het programma weer gelijk met de wedstrijden in de Eredivisie om zo meer binding te krijgen met het eerste elftal. Tot slot worden dit jaar de wedstrijden live uitgezonden en kunnen de spelers prijzengeld verdienen, met als hoofdprijs €25.000.

De plek op de ranglijst is belangrijk voor het plaatsten voor de de knock-outfase. De nummer 1 & 2 plaatsen zich rechtstreeks en de 12 ploegen daaronder dienen in de play-offs nog te strijden om de laatste 6 plekken voor de knock-out rondes. Aan de rechterkant tref je de eindstand van de eerste seizoenshelft van de eDivisie 2019-2020, waarop te zien is dat Fortuna Sittard op een knappe 6e plek is geëindigd. 

Edivisie 2018-2019

In het eerste Edivisie seizoen werd Fortuna Sittard vertegenwoordigd door Renzo Oemrawsingh op zowel de PS4 als op de Xbox console. Op zijn favoriete console, de XBOX, behaalde Renzo de play-off poule waarin hij werd uitgeschakeld door De Graafschap. Hij maakte na afloop van het Edivisie seizoen de overstap naar Vitesse.