SYMPATHISANTEN | SEIZOEN 2018 - 2019

De Stichting Sympathisanten Fortuna Sittard is een  stichting die zich ondermeer ten doel stelt het betaald voetbal in de Westelijke Mijnstreek geldelijk en moreel te steunen, en de opleiding van jeugdspelers te stimuleren en te ondersteunen.  Donateurs van deze Stichting ondersteunen middels hun donatie onder andere de Jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Het streven van Fortuna Sittard is het familiegevoel te benadrukken. Hier willen wij als sympathisanten graag een onderdeel van uit maken.

Kosten:
De prijs voor het lidmaatschap van de stichting Sympathisanten volgt het 
algehele prijsbeleid zoals Fortuna dit heeft vastgesteld voor de sponsoren en de 
overige seizoenskaarthouders. Hierdoor is de donatie voor het seizoen 2018 - 
2019 vastgesteld op de volgende prijzen:

- De prijs voor volwassenen bedraagt €500,00;
- Korting leden 17/18 bedraagt €50,00;
- De prijs voor kinderen tot 13 jaar is € 145,00.
- De prijs voor kinderen van 13 tot 18 jaar is € 210,00

Hiervoor ontvangt u een seizoenskaart waarmee u alle competitie wedstrijden van Fortuna Sittard in de Eredivisie kunt bezoeken.Interesse? Download dan het aanmeldformulier.
*Voor de goede orde delen wij u mede dat u de seizoenskaart pas ontvangt nadat uw betaling is ontvangen.

Faciliteiten sympathisant 2018-2019:
1. Sympathisantenruimte:
In een aparte ruimte van de business ruimte van Fortuna Sittard, kan voor de aanvang van iedere competitie wedstrijd, alsmede tijdens de rustpauze een kop koffie, thee, bier of fris gekocht worden met penningen, terwijl na afloop onderling nabeschouwd kan worden over wat er gebeurd is tijdens de wedstrijd. Na de wedstrijd bestaat de mogelijkheid om met de spelers en technische staf, waarmee wij onze ruimte delen, na te praten over de gespeelde wedstrijd of over andere zaken. Voorts is het de bedoeling dat er naar wedstrijden via TV’s gekeken kan worden. De businessruimte ondergaat een facelift. De sympathisanten krijgen een eigen bar en toiletvoorziening.

2. Zitplaats op de hoofdtribune:
De leden van de Sympathisanten hebben hun vaste en overdekte plaatsen op de hoofdtribune. In vak F3 en F4 worden de kapotte stoelen vervangen door nieuwe. Vanaf de hoofdtribune, vak F3 en F4 ter hoogte van de middenlijn, heeft men een goed uitzicht op het speelveld.

3. Parkeerkaart:
Hierover is op het moment nog weinig bekend, zodra hier mee over bekend is zult u persoonlijk op de hoogte gesteld worden per mail.

4. Sponsorbord:
In de hoofdingang van het stadion hangen de borden waarop de sponsoren van Fortuna Sittard vermeld staan. De Sympathisanten hebben een eigen sponsorbord waarop u met uw firma naam of particuliere naam vermeld kunt worden. Ons aanspreekpunt binnen Fortuna zal zorg dragen dat dit bord up-to-date gehouden wordt.
*Vermeld op het aanmeldingsformulier duidelijk de tekst die op het sponsorbord moet komen.

5. Nieuwsbrief:
Indien u bij aanmelding een e-mailadres hebt opgegeven en de opt-in hebt aangevinkt, dan ontvangt u als Sympathisant voor elke thuiswedstrijd een nieuwsbrief van Fortuna. Hierin wordt een voorbeschouwing op de komende wedstrijd gegeven, worden de resultaten van de jeugdwedstrijden geplaatst en wordt actueel nieuws omtrent Fortuna en/of de Sympathisanten Vereniging gecommuniceerd.

Indien uw e-mail adres wijzigt dient u dit door te geven aan de Secretaris van de Sympathisanten, deze zal er dan voor zorgen dat Fortuna Sittard deze mailinglijst actueel houdt en eventuele adres wijzigingen opneemt.

6. Sympathisanten avond:
Dit seizoen zullen er 2 sympathisantenavonden zijn. Een aan het begin van het seizoen en een aan het einde van het seizoen. Daarvoor wordt u binnenkort op de hoogte van gesteld. Op deze bijeenkomst zal een afvaardiging van de directie en technische staf aanwezig zijn die u op een ongedwongen wijze nader zal informeren over het reilen en zeilen bij Fortuna Sittard. Een uitnodiging hiervoor zult u tijdig ontvangen.

Tot slot is het de wens van Fortuna Sittard om als “familie” nader tot elkaar te komen. Mogelijk zal een en ander ook op de eerst volgende sympathisanten avond aan de orde komen. Mocht u ideeën hebben, mail die dan op voorhand al naar bestuur.sympathisanten@gmail.com

Algemene voorwaarden
Alle bezoekers dienen zich in het stadion te gedragen volgens de Algemene Voorwaarden van de KNVB en de stadionreglementen in het Fortuna-stadion. Klik HIER voor het ordereglement van het Fortuna Sittard Stadion en van de KNVB.

Aanmelden
Als je interesse hebt in het lidmaatschap, download dan het aanmeldformulier. Na invulling en ondertekening kan je het per e-mail of post retourneren. De gegevens staan op het formulier vermeld.

Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met:
- Leo de Win (voorzitter): 06-41953341
- Ge Pfennings (secretaris): 06-31003332

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 18
08
Fortuna Sittard - PSV
VR 24
08
ADO Den Haag - Fortuna Sittard
ZA 01
09
Fortuna Sittard - FC Utrecht
ZO 16
09
NAC Breda - Fortuna Sittard
ZA 22
09
Fortuna Sittard - Willem II
ZA 29
09
Fortuna Sittard - Ajax
ZO 07
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
ZO 21
10
Fortuna Sittard - De Graafschap
STAND EREDIVISIE
8. Ajax 1 1
9. Excelsior 1 1
10. Fortuna Sittard 1 1
11. Heracles Almelo 1 1
12. PEC Zwolle 1 0
13. ADO Den Haag 1 0
14. Willem II 1 0
15. Feyenoord 1 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS