Social Media

Als innovatieve club beschikt Fortuna Sittard uiteraard ook over diverse social media kanalen. Via deze kanalen wil Fortuna Sittard de supporter zo snel mogelijk van relevante content voorzien. Ook biedt het unieke mogelijkheden om een kijkje achter de schermen te krijgen of juist dichterbij de spelers te raken. Hieronder staan de verschillende kanalen waarover Fortuna Sittard beschikt:

Facebook

Op de Facebook-pagina deelt Fortuna Sittard relevante nieuwsberichten over de club, interessante ticketacties en mooie video’s. Voor het volgen van de Facebook-pagina klik je hier.

Twitter

Twitter is een kanaal dat Fortuna Sittard gebruikt om supporters snel op de hoogte te brengen van onder andere het wedstrijdverloop, belangrijke updates omtrent de club en als service kanaal. Voor het volgen van de Twitter-pagina klik je hier.

Instagram

Instagram is het snelst groeiende kanaal van de club en biedt supporters de mogelijkheid om unieke beelden te ontvangen van Fortuna Sittard die nergens anders te zien zijn. Zo toont dit kanaal beelden van de wedstrijdvoorbereiding en doordeweekse activiteiten/trainingen van spelers. Voor het volgen van het Instagram-kanaal klik je hier.

Youtube

Op het YouTube-kanaal van Fortuna Sittard staan de samenvattingen van de wedstrijden van het eerste elftal en Fortuna Sittard Esports. Ook kun je er terecht voor interviews met de spelers en diverse leuke clubitems. Voor het abonneren op ons YouTube-kanaal klik je hier.

Linkedin

Voor onze zakelijke relaties hebben wij een Fortuna Sittard LinkedIn-pagina. Hierop wordt het belangrijkste business nieuws gedeeld, diverse acties gepromoot en nuttige zakelijke cijfers geplaatst. Voor het volgen van de LinkedIn-pagina klik je hier.