Social Media

Als innovatieve club beschikt Fortuna Sittard uiteraard ook over diverse social media kanalen. Via deze kanalen wil Fortuna Sittard de supporter zo snel mogelijk van relevante content voorzien. Ook biedt het unieke mogelijkheden om een kijkje achter de schermen te krijgen of juiste dichterbij de spelers te raken. Hieronder staan de verschillende kanalen benoemd waarover Fortuna Sittard beschikt:

Facebook

Op de Facebook-pagina deelt Fortuna Sittard relevante nieuwsberichten over de club, interessante ticketacties en mooie video’s over de club. Voor het volgen van de Facebook-pagina van Fortuna Sittard kan je hier klikken.

Twitter

Twitter is een kanaal dat Fortuna Sittard gebruikt om supporters snel op de hoogte te brengen van onder andere het wedstrijdverloop, belangrijke updates omtrent de club en als service kanaal. Voor het volgen van de Twitter-pagina van Fortuna Sittard kan je hier klikken.

Instagram

Instagram is het snelst groeiende kanaal van de club en biedt supporters de mogelijkheid om unieke beelden te ontvangen van Fortuna Sittard die op geen andere kanalen te zien zijn. Zo toont dit kanaal beelden van de voorbereiding van de spelers op wedstrijden, maar ook waarmee ze zich doordeweeks bezighouden. Voor het volgen van het Instagram-kanaal van Fortuna Sittard kan je hier klikken.

Youtube

Op het Youtube-kanaal van Fortuna Sittard staan de samenvattingen van de wedstrijden van Fortuna Sittard en van Fortuna Sittard Esports, interviews met de spelers en daarnaast nog diverse leuke clubitems. Voor het abonneren op ons YouTube-kanaal kan je hier klikken.

Linkedin

Voor onze zakelijke relaties hebben wij een Fortuna Sittard LinkedIn-pagina. Hierop wordt het belangrijkste business nieuws gedeeld, business actie gepromoot en leuke business cijfers geplaatst. Voor het volgen van de LinkedIn-pagina kan je hier klikken.