PushBird

PushBird is een extra service die Fortuna Sittard aan de supporters aanbiedt om direct op de hoogte te worden gebracht op het moment dat er belangrijk nieuws is. Het voordeel van PushBird is dat de supporter geheel naar eigen wens kan aangeven, over welke onderwerpen hij of zij notificaties ontvangt. 

Wat moet je doen?
Wanneer je onze website bezoekt verschijnt er een ‘pop-up’. Na een eenmalige toestemming kun jij zelf kiezen van welke zaken je op hoogte gehouden wilt worden. Met het selecteren van een categorie ontvang jij vervolgens automatisch een notificatie wanneer er nieuws is omtrent dit onderwerp.  

Aanpassen voorkeuren
Mocht jij na enkele weken een aanpassing willen doen aan de gekozen onderwerpen, kan jij je voorkeuren te allen tijde aanpassen in het PushBird menu. Dit menu vind jij door op de verticale button “Beheer notificaties” te klikken, welke jij kan vinden aan de rechterkant van de website.  

Aanmelden
Ben jij enthousiast en wil jij je niks meer missen van belangrijke Fortuna Sittard nieuwsberichten? Meld je dan direct aan voor deze nieuwe communicatie service.

LET OP: PushBird wordt op dit moment nog niet ondersteund door IOS.