Fortuna WhatsApp

Fortuna Sittard is de eerste Nederlandse voetbalcub die WhatsApp gebruikt om haar fans te informeren. Wil jij gebruik maken van deze innovatieve communicatietool en op een eenvoudige manier Fortuna Sittard nieuws ontvangen? Meld je dan snel aan en word lid van de Fortuna Sittard WhatsApp.

Meld je aan

Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het belangrijkste Fortuna Sittard nieuws dien je de volgende stappen van het aanmeldproces te doorlopen:

  • Stap 1: Vul jouw telefoonnummer in, in het WhatsApp invulveld wat hieronder te vinden is;
  • Stap 2: Klik na het invullen van jouw nummer op het verzend icoontje;
  • Stap 3: Verstuur het bericht dat automatisch in jouw tekstbalk verschijnt, namelijk: “START #SamenNaoVeure”. Ben jij je via de PC aan het registreren, bedenk dan dat je dit bericht via Web WhatsApp moet versturen of door WhatsApp op jouw computer te installeren;
  • Stap 4: Voeg het nummer toe aan je contacten onder de naam “Fortuna Sittard” en geniet van de exclusieve content die jij als lid van de Fortuna Sittard WhatsApp ontvangt.

Fortuna Whatsapp

Meld je aan en ontvang uniek Fortuna Sittard nieuws eenvoudig op jouw mobiel.

Belangrijke informatie

De Fortuna Sittard WhatsApp is een noreply-service en zal dus geen antwoord geven op vragen. De service dient enkel als informatievoorziening vanuit de club. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en zullen uitsluitend gebruikt worden voor de WhatsApp communicatie vanuit Fortuna Sittard.

LET OP: Mocht je geen informatie meer willen ontvangen via WhatsApp? Stuur dan “STOP” in het chatbericht met Fortuna Sittard en verwijder het Fortuna Sittard nummer.