Fortuna WhatsApp

Fortuna Sittard is de eerste Nederlandse voetbalcub die WhatsApp gebruikt om haar fans te informeren. Wil jij gebruik maken van deze innovatieve communicatietool en op een eenvoudige manier Fortuna Sittard nieuws ontvangen? Meld je dan snel aan en word lid van de Fortuna Sittard WhatsApp.

Meld je aan

Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het belangrijkste Fortuna Sittard nieuws dien je de volgende stappen van het aanmeldproces te doorlopen:

  • Stap 1: Vul jouw telefoonnummer in, in het WhatsApp invulveld wat hieronder te vinden is;
  • Stap 2: Klik na het invullen van jouw nummer op het verzend icoontje;
  • Stap 3: Verstuur het bericht dat automatisch in jouw tekstbalk verschijnt, namelijk: “START #SamenNaoVeure”.
    LET OP: Ben jij je via de PC aan het registreren, bedenk dan dat je dit bericht via Web WhatsApp moet versturen of door WhatsApp op jouw computer te installeren;
  • Stap 4: Voeg het nummer toe aan je contacten onder de naam “Fortuna Sittard” en geniet van de exclusieve content die jij als lid van de Fortuna Sittard WhatsApp ontvangt.

vul hier je 06-nummer in:

noreply-service

De Fortuna Sittard WhatsApp is een noreply-service en zal dus geen antwoord geven op vragen. De service dient enkel als informatievoorziening vanuit de club of als middel om bij speciale acties content van de supporters te ontvangen. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en zullen uitsluitend gebruikt worden, mits anders vermeld, voor de WhatsApp communicatie vanuit Fortuna Sittard.

uitschrijven

Mocht je geen informatie meer willen ontvangen via WhatsApp en jezelf voor deze service willen uitschrijven? Stuur dan “STOP” in het chatbericht met Fortuna Sittard en verwijder het Fortuna Sittard nummer. Jouw nummer zal dan zo snel mogelijk uit onze adreslijst worden verwijderd. Mocht u alsnog informatie vanuit ons ontvangen, kun jij mailen naar info@fortunasittard.nl en zullen wij jouw nummer handmatig verwijderen.