regeling tegemoetkoming

Door de recent gemiste inkomsten zijn wij hard getroffen. Met man en macht werken wij momenteel aan het sportief én financieel gezond houden van onze club. Iets waar wij het volste vertrouwen in hebben, maar niet alleen kunnen. De afgelopen tijd hebben wij veel steun mogen ontvangen van supporters, partners en andere relaties die aangeven af te zien van een financiële tegemoetkoming. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor. In onzekere tijden weten wij één ding zeker: jullie zijn er altijd! Op jullie kunnen wij bouwen, vertrouwen én rekenen. Het verleden heeft dit meermaals bewezen. Fortuna Sittard is er door, voor en met jullie.

Keuze

Wij hopen dat vele Fortunezen dit voorbeeld volgen en de club steunen. Dit kun je doen door af te zien van je recht op tegemoetkoming, hiermee word je een van onze Local Heroes. Als blijk van waardering vermelden wij alle Local Heroes op een speciaal ingerichte pagina, namelijk: www.fortunasittard.nl/localheroes. Samen tonen wij hoe groot onze Fortuna Familie is!

Mocht je gebruik willen maken van de tegemoetkoming, dien je op de button “voucher aanvragen” te drukken. Na het controleren van de gegevens en het accepteren van de Voorwaarden Coronavoucher, is jouw verzoek definitief ingediend en ontvang je snel meer informatie omtrent de voucher. Het tegoed van deze voucher is alleen te besteden aan losse tickets voor thuiswedstrijden bij Fortuna Sittard.

Graag vragen wij je om vóór 31 juli 2020 je keuze kenbaar te maken.

FAQ

Onderstaand vinden jullie een FAQ die in collectief verband is opgesteld door de Eredivisie en vertegenwoordigende clubs. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via tickets@fortunasittard.nl. 

De voorwaarden voor de Coronavoucher zijn gebundeld in een PDF-document. Dit document is te downloaden via onderstaande link.

Link: Voorwaarden Coronavoucher

Voor onze zakelijke relaties en sympathisanten zullen aparte regelingen worden getroffen. Hier komt de club op korte termijn richting hen op terug. Wij danken hen voor hun geduld!

Het seizoen 2019-’20 is vanwege COVID-19 voortijdig beëindigd en daardoor zijn een aantal wedstrijden niet gespeeld. Omdat seizoenkaart- en tickethouders wel tickets hebben gekocht voor deze niet gespeelde wedstrijden komen clubs hun supporters tegemoet met een aantal opties.

Dat is per club verschillend. Vanaf 12 mei stelt iedere club uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie haar supporters op de hoogte van de precieze invulling van de opties.

Inkomsten uit verkoop van seizoenkaarten en tickets zijn voor Nederlandse clubs van vitaal belang in hun totale begroting. Door geen beroep te doen op de tegemoetkoming blijft de financiële schade voor jouw club enigszins beperkt. Kortom; jouw club is hier enorm bij geholpen.

Door het voortijdig beëindigen van het seizoen 2019-20 missen clubs veel inkomsten, waaronder bijvoorbeeld inkomsten uit kaartverkoop. De clubs moeten tegelijkertijd gewoon aan hun verplichtingen blijven voldoen. Deze zijn gebaseerd op verwachte inkomsten zonder tussenkomst van alle noodzakelijke maatregelen vanwege COVID-19.

Je wordt vanaf 12 mei door jouw club op de hoogte gesteld van de inhoud van de tegemoetkoming. Iedere club komt met eigen opties voor de supporters die één of meerdere wedstrijden hebben gemist.

Alle betaald voetbalclubs maken via eigen kanalen bekend hoe en wanneer ze starten met de verkoop van seizoenkaarten voor komend seizoen. Houd de kanalen van jouw club in de gaten voor meer informatie.