trots op onze local heroes

Geen woorden kunnen beschrijven hoe trots wij zijn op jou als supporter. Altijd kunnen wij op jou terugvallen en ook nu laat jij weer zien hoe hecht onze Fortuna Familie is. Namens de gehele club willen wij jou bedanken voor het afzien van de tegemoetkoming. Samen loodsen wij de club door deze lastige tijden. 

wall of fame

Alle local heroes die afzien van de tegemoetkoming zetten wij graag in het zonnetje. Op een speciaal ingerichte pagina op onze website benoemen wij iedereen die de club steunt. Op deze manier kunnen wij aan de buitenwereld tonen hoe trots wij zijn op onze Fortuna Familie. Wil jij ook onderdeel zijn van deze pagina? Doorloop dan onderstaande stappen.

Stap 1: Upload een persoonlijke foto bij “bestand kiezen”. * 
Stap 2: Vul alle gegevens in onderstaand formulier in;
Stap 3: Ga akkoord met de voorwaarden en geef toestemming voor het publiceren.

* Indien jij liever geen persoonlijke foto wilt uploaden, gebruiken wij de standaard Fortuna Sittard afbeelding i.c.m. jouw boodschap. Sla in dat geval stap 1 over. Hiernaast is te zien hoe beide boodschappen er in de praktijk uit zullen zien.

#samennaoveure

Optie 1: Persoonlijk

JOUW naam

Plaats hier jouw persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag maximaal 150 tekens bevatten, want anders past die niet in dit vierkant. Bedankt!

Optie 2: Algemeen

JOUW NAAM

Plaats hier jouw persoonlijke boodschap. Deze boodschap mag maximaal 150 tekens bevatten, want anders past die niet in dit vierkant. Bedankt!

Persoonlijke boodschap

Bedankt local hero!

Je formulier is succesvol verzonden en wordt binnen 2 á 3 werkdagen gepubliceerd.

Laat iedereen weten dat je een Local Hero bent & deel dit nieuws via:

Trots op onze supporters!