SEIZOENKAARTEN

Het seizoen 2016-2017 is tot zijn einde gekomen en de resultaten na de winterstop bieden voldoende perspectief om er volgend seizoen een knallend jaar van te maken. Wij hopen dat wij hierbij kunnen rekenen op de steun van onze trouwe aanhang. Bij dezen willen wij jullie informeren over de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2017-2018.

Voordelen seizoenkaart 2017/2018
Als trouwe supporter krijg je met je seizoenkaart:

 1. Toegang tot alle Jupiler League competitiewedstrijden in het Fortuna Sittard Stadion (exclusief play-offs);
 2. Een besparing ten opzichte van losse toegangskaarten;
 3. Je ontvangt diverse aantrekkelijke kortingen bij bedrijven in de regio (zie tabblad kortingsvoorwaarden seizoenkaart);
 4. De huidige seizoenkaarthouders kunnen hun plaats tot 15 juni verlengen, na deze datum worden deze plaatsen vrijgegeven.

Om de seizoenkaart online aan te schaffen, klik dan hier. Mocht je in het verleden nog geen seizoenkaart hebben aangeschaft, klik dan hier. Wij vragen je vriendelijk om bij problemen de handleiding te raadplegen of contact op te nemen met 046 - 411 3440.

FSI korting

Supporters met recht op FSI-korting volgen de online bestelprocedure voor het aanschaffen van de seizoenkaart. Hoe u de seizoenkaart kunt aanschaffen, staat omschreven in de handleiding, welke u kunt terugvinden onder het kopje ‘handleidingen’. U betaalt vervolgens het volledige bedrag, maar u kunt de korting terugkrijgen op de volgende twee manieren:

 • U levert het (ingevulde) FSI-formulier in bij ons op kantoor in Buchten, waarna het bedrag van de korting contant of per bank aan u wordt voldaan.
 • U stuurt het (ingevulde) FSI-formulier per mail naar tickets@fortunasittard.nl, waarbij u uw IBAN-nummer vermeldt. U krijgt het bedrag van de korting dan z.s.m. overgemaakt op uw bankrekening.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 046-4113440

Online verkoop & handleidingen

Dit jaar zal voor het eerst gebruik worden gemaakt van het online ticketing systeem. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij jullie vriendelijk om de seizoenkaart via dit systeem te verlengen/ aan te schaffen. Daarnaast heeft online bestellen de volgende voordelen voor jullie:

 1. €5,- korting t.o.v. offline aanvraagformulier (aan te vragen via tickets@fortunasittard.nl);
 2. Betalen via iDeal;
 3. Drie gratis consumptiebonnen;
 4. Gebruikersgemak;
 5. Je eigen stoel selecteren (genummerde vakken).

Uitleg online ticketsysteem:
Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, kun je hieronder twee korte handleidingen vinden met daarin uitleg hoe je deze kaart heel eenvoudig online thuis kan bestellen. Hierin staat ook de link naar het online ticketing systeem vermeld. Vanwege het feit dat dit het eerste jaar wordt dat Fortuna Sittard haar kaarten online gaat verkopen, vragen wij jullie begrip voor eventuele foutmeldingen. Mochten deze meldingen verschijnen, neem dan gerust contact op met Fortuna Sittard door te bellen naar: 046 – 411 3440. Wij helpen jullie dan direct verder.

Bij de handleidingen is er onderscheid gemaakt tussen supporters die de afgelopen jaren een seizoenkaart van Fortuna Sittard hebben gehad en voor de groep supporters die de afgelopen jaren geen seizoenkaart hebben gehad en hierdoor niet in het systeem geregistreerd staan.

LET OP: Volg deze stappen nauwkeurig om onomkeerbare fouten te voorkomen.

 

Handleiding Seizoenkaart (met een seizoenkaart in het verleden)

Handleiding Seizoenkaart (zonder een seizoenkaart in het verleden)

Seizoenkaart invaliden

U kunt de seizoenkaart aanvragen door onderstaand aanvraagformulier in te vullen en op te sturen. Het inleveren van uw formulier kan zowel per post als per mail (zie aanvraagformulier).

Let op: invaliden (80%- 100% afgekeurd) dienen een recent bewijs van afkeuring mee te sturen.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 046-4113440

Aanvraagformulier SCC invaliden 1718

Kortingsvoorwaarden seizoenkaart

Kortingen voor seizoenkaarthouders
Om het vertrouwen van onze fans te waarderen, hebben wij bedrijven in de regio benaderd om jullie op vertoon van een Fortuna Seizoenkaart een kortingspercentage aan te bieden. Wij willen alle deelnemende bedrijven hartelijk bedanken en hieronder is te zien welke kortingsvoorwaarden zij jullie aanbieden. Houd deze lijst goed in de gaten, want er zullen de komende weken nog bedrijven worden toegevoegd.

Voetbal International

Iedere seizoenkaarthouder van Fortuna Sittard ontvangt na afloop van de verkoopperiode een mail met een link die u toegang geeft tot 3 gratis maanden VI PRO, het digitale platform voor de echte voetballiefhebber.

Café Salden

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je bij een besteding van € 25,- aan consumpties een portie bittergarnituur gratis t.w.v. € 7,50. Alleen geldig op donderdag t/m zondag

Kapsalon Blitz

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 10% op elke kappersbehandeling. Deze korting geldt niet op maandag, woensdag en het weekend en niet i.c.m. andere actietarieven.

Foodies Go Fresh

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 10% op je bestedingen bij Foodies Go Fresh. Deze korting geldt alleen voor de seizoenkaarthouder en niet voor een eventuele gast.

Centerpocket

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 50% op één uur bowlen. Deze korting is niet geldig op feestdagen en niet i.c.m. andere actietarieven.

Carwash Meijers - Beek

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) kun je van 01-07-'17 t/m 31-05-'18 voor € 12,50 het intensieve wasprogramma laten uitvoeren, wat normaal € 17,50 kost. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere actietarieven.

WilSport

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 10% op alle sportartikelen. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere actietarieven.

Schols Schoenmode Maasbracht

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 20% op de gehele dames en heren collectie. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere actietarieven.

Schtad Zitterd

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 10% op een diner. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere actietarieven en je dient bij je bestelling deze actie te vermelden.

Intersport Superstore Gardenz

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een eenmalige korting van 20%, door de ontvangen kortingsbon in te leveren.

Premio Jamrozik Banden & Autoservice

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-07-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 10% op aanschaf van banden. Niet geldig i.c.m. andere actietarieven.

Stardust

Op vertoon van je Fortuna Sittard seizoenkaart (incl. ID-kaart) ontvang je van 01-09-'17 t/m 30-06-'18 een korting van 25% op het eerste uur bowlen. Deze actie is niet geldig op feestdagen en i.c.m. andere actietarieven.

Prijzen en vroegboekvoordelen

Prijzen seizoenkaarten 2017/2018

  Hoofdtribune vak A 
en Oosttribune vak D
(genummerde zitplaatsen)
Ricksen Side, Oosttribune vak C en E
en Funtribune
(ongenummerde zitplaatsen)
Volwassenen *€ 190,- *€ 145,-
Invaliden en 67+ *€ 125,- *€ 115,-
Jeugd tot 18 jaar *€ 110,- *€ 100,-
Kinderen t/m 5 jr Gratis Gratis

 *indien je de seizoenkaart online aanschaft, krijg je €5,- korting op bovenstaande prijzen. 

Vroegboekvoordelen – 16-05-2017 tot 15-06-2017
Wanneer je de seizoenkaart voor 15 juni aanschaft, maak je kans op de volgende prijzen:

 1. Skybox voor 12 personen (voor één thuiswedstrijd, niet geldig bij derby’s);
 2. Gesigneerde schoenen Emrah Bassan;
 3. Één extra seizoenkaart (voor dezelfde tribune als de winnaar);
 4. Twee premium business tickets voor één van de derby wedstrijden;
 5. De aftrap verrichten tijdens één van de thuiswedstrijden.
@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND JUPILER LEAGUE
13. Helmond Sport 38 49
14. FC Den Bosch 38 45
15. FC Oss 38 41
16. Telstar 38 40
17. Fortuna Sittard 38 39
18. Jong FC Utrecht 38 37
19. FC Dordrecht 38 24
20. Achilles'29 38 22
BUSINESSPARTNERS
DIVISIEPARTNERS