Fortuniors

De officiële Kidsclub van Fortuna Sittard is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. De Kidsclub wil jongeren al op vroege leeftijd laten proeven aan de sfeer van betaald voetbal in Sittard-Geleen.

De Kidsclub Fortuniors, zoals die vanaf augustus 2013 heet, komt voort vanuit de Fortuna Sittard Funclub. Een Fortunior is stoer, jong, trots maar vooral groen en geel en net als jij een enorme supporter van Fortuna Sittard! 

Line-up

Wie droomde er vroeger niet van? Aan de hand van je favoriete speler uit de catacomben het volle stadion inlopen om even te denken dat al die duizenden mensen voor jou juichen en klappen! Samen met je vriendjes en de 22 spelers het heilige gras betreden. Heerlijk! We hebben het uiteraard over de Line-Up!

Als Fortunior-lid kan deze droom zomaar uitkomen. Bij zowel thuis- als uitwedstrijden krijgen Fortuniors de kans om deel te nemen aan de line-up. 

aanmelden

Wil jij ook lid worden van de Fortuniors? Twijfel dan niet langer en meld je nog vandaag aan door het online inschrijfformulier in te vullen. Het lidmaatschap kost slechts €12 per seizoen dus twijfel niet langer en meld je nog vandaag aan door het online inschrijfformulier in te vullen.