Succesvolle Forumavond vol met anekdotes en voetbal

Mooie voetbalanekdotes, scherpe inzichten en tactische bespiegelingen; het voetbalforum van de Fortuna Sittard Business Club stond er donderdagavond bol van. In een goed gevulde business ruimte gaven clubiconen als Mark van BommelWil Boessen en René Maessen hun visie op de actualiteit en de toekomst. Extra bijzonder was dat ook John Linford, spits in de periode ’85-’87, vanuit Norwich was overgekomen om in het panel zitting te nemen. En dat alles zorgde uiteraard voor veel mooie verhalen en de nodige hilariteit.

Ook aanwezig waren oud Fortuna 54 spelers Peter BenenPiet KustersHarry Custers en Piet Vogels. Spelers die in de jaren 1957 of 1964 deel uitmaakten van het succesvolle team dat in die jaren de KNVB beker wist te winnen en die met mooie verhalen en anekdotes het publiek wisten te boeien.

De avond kreeg nog een memorabel sluitstuk toen Mister Pinkpop én Fortunees, Jan Smeets, een replica van de KNVB Beker (gewonnen in 1957 en 1964) schonk aan het Fortuna Museum. Een toch al mooie avond werd op die manier met een prijs bekroond.

Audiopartner SLF Group uit Heerlen verzorgde deze avond de techniek en net als bij het webinar en de seizoensopening was de presentatie door hun inspanningen geweldig te volgen.