Succesvolle eerste dag Vriendenloterij actie

Afgelopen woensdag was de eerste dag waarop de prijswinnaars van de Vriendenloterij tegoedkaarten hun kaart konden inwisselen voor een spelersshirt of voor een cadeaubox. Veel supporters wisten hun weg naar het stadion te vinden en hebben zich geweldig aan de maatregelen gehouden. We kunnen dus spreken van een geslaagde eerste dag en kijken uit naar het tweede en laatste moment van vanmiddag (14.00 – 17.00 uur).

Geldigheidsdatum
Doordat de fanshop is gesloten en de kaart slechts geldig is t/m 31 mei 2020, hebben wij deze twee dagen georganiseerd zodat de prijswinnaars die nog geen gebruik hebben gemaakt van de kaart deze alsnog kunnen inzetten. De mailing die de Vriendenloterij heeft verstuurd m.b.t. de verlenging van de actie kan als niet verzonden worden beschouwen. In samenspraak met de Vriendenloterij is afgesproken dat de datum van 31 mei 2020 bij ons van kracht blijft, vanwege de alternatieven die wij aanbieden. 

Spelersshirts
Ondanks de flinke opkomst van woensdagmiddag zijn er nog voldoende spelersshirts te verkrijgen. Enkele spelers zijn helaas al uitverkocht, maar het grootste gedeelte is nog beschikbaar. Ook de cadeauboxen zijn nog op voorraad, dus mocht jij gisteren nog niet zijn geweest, aarzel dan niet en kom vandaag nog jouw Vriendenloterij tegoedkaart inwisselen.