Steun Fortuna Sittard tijdens cruciale fase

Fortuna Sittard kan in de maand maart goede zaken doen in de strijd om lijfsbehoud. De steun van de supporters kunnen we vanzelfsprekend goed gebruiken. Daarom kun je de wedstrijden tegen PEC Zwolle en ADO Den Haag bezoeken tegen gereduceerd tarief.

Fortuna Sittard – PEC Zwolle
PEC Zwolle komt vrijdag 6 maart op bezoek in het Fortuna Sittard Stadion. Dat Fortuna Sittard in de Overijsselse ploeg een directe concurrent treft is een understatement. De Zwollenaren hebben in 25 wedstrijden evenveel punten verzameld. 

Fortuna Sittard biedt alle seizoenkaarthouders een exclusieve korting* waarmee je niet één, maar twee personen voor een zachte prijs kan meenemen op jouw seizoenkaart. Met deze actie betaal je slechts €5,00 per kaart, met een maximum van twee tickets voor het actietarief. Het bestelproces blijft onveranderd.

Heb jij geen seizoenkaart maar wil jij toch het weekend goed beginnen met een heerlijke pot voetbal in Sittard? Dan hebben we ook voor jou een speciale actie*! Bij aankoop van één wedstrijdticket krijg je nu het tweede ticket gratis. Deze korting wordt automatisch verrekend. Dus twijfel niet langer, trommel je vrienden op en bestel direct jouw tickets!

 

Supporters die reeds een ticket hebben gekocht ontvangen een kortingscode van 25% op tickettransacties. Deze supporters worden in een separate e-mail geïnformeerd met een persoonlijke kortingscode en de voorwaarden.

* Deze actie is geldig voor de vakken A, FRS, C, D, E & ZUID.


ADO Den Haag – Fortuna Sittard

In navolging van een uitverkocht uitvak op bezoek bij VVV-Venlo, hoopt de club ook in Den Haag zoveel mogelijk supporters te mogen verwelkomen. De wedstrijd is dankzij inspanningen van Fortuna SC en Fortuna Sittard voor een enorm scherpe prijs te bezoeken.  Er zijn 500 kaarten beschikbaar (300 autocombi, 200 buscombi) voor deze wedstrijd. 

Kijk voor meer informatie over deze wedstrijd op: https://www.fortunasc.nl/31868-2/