Seizoenkaartverkoop 2020/2021 op korte termijn van start

In maart kwam een bijzonder voetbaljaar abrupt ten einde. Voetbal werd slechts een bijzaak en de maanden die volgden zorgden voor veel onduidelijkheden. Nu de maatregelen stapvoets worden versoepeld kan het vizier worden gericht op een nieuw seizoen Eredivisie-voetbal in Sittard. Op korte termijn start de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2020/2021. Wij hopen opnieuw op jullie massale steun, want deze is meer dan ooit nodig. Alleen samen komen wij sterker uit deze situatie. 

Alle informatie over de seizoenkaart campagne is te vinden op www.fortuna2021.nl. Hierop is te zien dat de club de tarieven niet heeft verhoogd, op de Zuid Tribune na. Deze is namelijk meer in lijn getrokken met de andere tribunes, maar is nog steeds met afstand de goedkoopste van de Eredivisie.  Ook is er vanaf volgend seizoen weer een echte familietribune (vakken E2 & E3) waar gezinnen met (jonge) kinderen kunnen genieten van een zorgeloze, gezellige en leuke voetbalbeleving. En dit voor zeer aantrekkelijke prijs.

Om het familie-gevoel en het gevoel van saamhorigheid te benadrukken, is er tevens een forse korting te verkrijgen als supporters meerdere seizoenkaarten tegelijk aanschaffen vóór 1 juli 2020. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel €45,- per seizoenkaart. Trommel jouw vrienden, familie en kennissen dus op om ook een seizoenkaart aan te schaffen en de club door deze zware tijden heen te loodsen. 

Uiteraard hebben wij ook rekening gehouden met de verschillende scenario’s waarbij publiek niet is toegestaan. Hierbij krijgen onze supporters twee opties voorgeschoteld, namelijk “Onvoorwaardelijke steun” en een optie waarbij de supporters een tegemoetkoming ontvangen. Deze tegemoetkoming is in de vorm van ticketing-tegoed naar rato van het aantal gemiste wedstrijden. Uiteraard zijn er diverse extra’s voor de supporters die de club onvoorwaardelijk steunen, maar wat de supporter ook kiest wij zijn trots op jouw support. 

Tot slot staat er voor alle supporters die een seizoenkaart aanschaffen een unieke verrassing te wachten, waarbij wij kippenvel durven te garanderen.  Wat dit is zien jullie snel, waarbij wij opnieuw rekenen op onze geweldige Fortuna Familie. Samen Nao Veure! Samen Nao Fortuna!