Verkoop bekerduel Feyenoord om 12.00 uur van start

Direct na de hervatting van de Eredivisie staat ook de volgende bekerronde op het programma. In de achtste finales van de TOTO KNVB Beker komt Feyenoord op bezoek. De aftrap is dinsdag 21 januari om 20:45 uur in het Fortuna Sittard Stadion. Vanaf 12.00 uur start de kaartverkoop voor deze bekerwedstrijd.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen tot en met zondag 12 januari 23.59 uur hun eigen plek terugkopen inclusief één extra kaart. Het terugkopen van de stoel is echter alleen mogelijk via de PC en dus niet via de Fortuna Sittard App of via browser met mobiele apparaten. In onderstaande afbeelding is te zien waar in het bestelproces jij jouw stoel kan terugkopen.

Reguliere verkoop
Ook de reguliere verkoop start vandaag om 12.00 uur. Tickets zijn enkel te verkrijgen in combinatie met een ClubCard. Er geldt dan ook geen vrije verkoop voor deze wedstrijd.  Feyenoord supporters die toch kaarten weten te bemachtigen, worden verwijderd bij de ingang en anders nog in het stadion. Hierbij is restitutie van het aankoopbedrag niet mogelijk. ClubCardhouders hebben eveneens de mogelijkheid om één extra kaart te kopen. Door de ClubCard-verplichting zal er op de wedstrijddag geen kassaverkoop plaatsvinden aan de stadionkassa’s.

Overzicht

  • Seizoenkaarthouders: maximaal 2 kaarten.
  • ClubCardhouders: maximaal 2 kaarten.
  • Geen vrije verkoop, nog niet in het bezit van een clubcard klik hier.
  • Geen kassaverkoop, tickets zijn enkel online aan te schaffen via Mijn Fortuna.
  • Feyenoord supporters worden verwijderd. Restitutie niet mogelijk.
 
Prijzen