Staf krijgt vorm met oog op seizoen 2021/2022

Fortuna Sittard heeft de staf voor het seizoen 2021/2022 nagenoeg rond. De staf kreeg al vorm door het openbreken en verlengen van het contract van hoofdtrainer Sjors Ultee, gevolgd door de komst van keeperstrainer Harmen Kuperus. Recent verbonden meerdere stafleden hun toekomst aan de Sittardse club. 

Ultee wordt ook in het nieuwe seizoen worden geassisteerd door Robby Alflen en Dominik Vergoossen. De 53-jarige Utrechter werd op verzoek van zijn stadsgenoot toegevoegd aan de staf en heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot 2023. Vergoossen die in eerste instantie ad interim doorschoof blijft ook komend seizoen onderdeel van het eerste elftal. De Echtenaar tekent tot 2022. 

De medische staf blijft in het seizoen 2021/2022 eveneens intact. Jeroen Dieteren, Martijn Smeets, Kasper Bongaerts en Robert van Gool blijven ook het komende seizoen aan de club verbonden. Tjerk van Eggelen, hoofd video en data analyse, verbond zich tot 2022 aan de Eredivisionist, terwijl Patrick Creemers -die ondersteunend zal blijven aan het eerste elftal- zijn handtekening zette onder een contract tot medio 2023.

Sjoerd Ars, technisch manager aan Sittardse zijde: “We hebben hiermee een kwalitatief sterke en complementaire staf staan en daar zijn wij uiteraard erg content mee. Deze samenstelling past erg goed bij onze visie en fase waarin we als club nu zitten. Ontwikkeling is daarin een erg belangrijke pijler, waar we de komende jaren op voort gaan borduren.”