Stadion gesloten van 23 december tot en met 3 januari

Met de feestdagen in zicht komt er ook een einde aan de eerste helft van het voetbalseizoen. Fortuna Sittard sluit het jaar op 22 december af in Amsterdam. Het duel tegen Ajax is tevens de laatste verplichting van het kalenderjaar voor de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee. Het team keert in de eerste week van januari weer terug op het trainingsveld ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. 

Het stadion zal gedurende deze periode eveneens de deuren sluiten. Mede door het verlengen van de coronamaatregelen is besloten het Fortuna Sittard Stadion vanaf 23 december te sluiten. Na de jaarwisseling, op maandag 3 januari, staan we iedereen weer graag te woord. 

Merchandise

De fysieke fanshops blijven in verband met de onlangs aangekondigde maatregelen tot nader order dicht. Wil je toch merchandise aanschaffen, bezoek dan onze webshop

Heb jij recht op een onvoorwaardelijke steun-sjaal, dan is deze morgen (22 december) tijdens kantoortijden nog af te halen. Na de feestdagen is het afhalen weer mogelijk vanaf maandag 3 januari.