WORD SPONSOR VAN FORTUNA SITTARD

Sponsoring in de sport heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. De redenen zijn groot en bekend. Sport is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een gigantisch bereik! Wereldwijd en in Nederland gaat de meeste aandacht voor sport nog steeds uit naar voetbal. Dit is in de Westelijke Mijnstreek niet anders. Fortuna Sittard kent iedereen en is bij vrijwel iedereen in de regio en ver daarbuiten bekend. Een betere manier om je als bedrijf te presenteren en te tonen is er simpelweg niet.

Fortuna Sittard sluit met haar sponsormogelijkheden prima aan op de doelstellingen vanuit het bedrijfsleven, zoals vergroten van de naamsbekendheid, versterken van het relatienetwerk, communiceren van een imago, tonen van maatschappelijke betrokkenheid en natuurlijk ondersteunen van de club.

Doelstellingen die op verschillende manieren behaald kunnen worden. Bijvoorbeeld door:

  • tenuesponsoring
  • sponsor van Box '54
  • business seats
  • een skybox
  • (LED) boarding
  • wedstrijdsponsoring
  • of een pakket op maat.

Legio mogelijkheden, afgestemd op uw doel en passend bij uw budget.

Tijdens een gezellige avond uit zaken doen, is bij Fortuna Sittard altijd een één-tweetje! Word ook sponsor van Fortuna Sittard en bouw mee aan de toekomst. Alle informatie over sponsoring en over de verschillende mogelijkheden tref je aan op deze website. De standaard sponsormogelijkheden kan je bekijken in onze Sponsormenukaart.

Ook bij andere passieve volgers van het voetbalspelletje (wat er in Nederland heel veel zijn) is Fortuna Sittard een sterk "merk". De eerste betaald voetbalclub van Nederland en van oudsher een uitstekend opleidingsinstituut, waarbij talentontwikkeling hoog in het vaandel staat. Ook neemt Fortuna Sittard haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Spelers en medewerkers doen er alles aan om Fortuna Sittard de spil te maken in de regio Sittard-Geleen maar ook daarbuiten. 

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in sponsoring dan kun je contact opnemen met de commerciële afdeling van Fortuna Sittard via 046 - 411 34 42. Wij gaan graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND JUPILER LEAGUE
13. Helmond Sport 38 49
14. FC Den Bosch 38 45
15. FC Oss 38 41
16. Telstar 38 40
17. Fortuna Sittard 38 39
18. Jong FC Utrecht 38 37
19. FC Dordrecht 38 24
20. Achilles'29 38 22
BUSINESSPARTNERS
DIVISIEPARTNERS