SJORS ULTEE KIJKT TEVREDEN TERUG OP INTENSIEF TRAININGSKAMP

De selectie van Fortuna Sittard zette zondagavond weer voet op Nederlandse bodem. De ploeg verbleef afgelopen week in Belek, waar het een trainingskamp belegde. Sjors Ultee blikt terug op een succesvol trainingskamp aan de Turkse Rivièra: “We gaan met een goed gevoel terug naar Nederland en zijn klaar voor het tweede deel van de competitie.”

“We hebben het eerste deel van de week gebruikt voor de zwaardere trainingen,” geeft de oefenmeester aan. “De spelers keerden goed terug uit de winterstop, dat scheelt. Daarnaast zijn ze heel goed omgegaan met de intensieve sessies.”

Fortuna Sittard werkte tijdens het trainingskamp twee oefenwedstrijden af. “Donderdag speelden we de eerste wedstrijd tegen Başakşehir. We konden goed mee in hun tempo en het niveau. Uiteindelijk winnen we die wedstrijd met 3-0. Dan mag je spreken van een mooi resultaat tegen een topploeg.”

Zaterdag werd tegen het lokale Antalyaspor een tweede wedstrijd afgewerkt. “De wedstrijd tegen Antalyaspor was een nuttig duel. We kwamen helaas net te kort om een goed resultaat eruit te slepen. Desondanks hebben we laten zien dat we na een pittige week nog steeds in staat waren om het tempo bij te houden.”

Fortuna Sittard wil via deze weg Match PR nogmaals bedanken voor de volledige organisatie van een succesvol trainingskamp. De focus gaat nu op de tweede helft van het seizoen. Deze start op zaterdag 18 januari met een thuiswedstrijd tegen Vitesse om 18:30 uur. Wij hopen hier weer op de steun van onze supporters te mogen rekenen.