Schmidt Benelux B.V. nieuwe diamond partner Fortuna Sittard

Fortuna Sittard voegt met Schmidt Benelux B.V. een nieuwe partner toe aan het zakelijke netwerk. Het bedrijf, gespecialiseerd in hefschuifdeuren, meld zich als diamond partner in de top van het sponsorsegment. Beide partijen kwamen aan het begin van het seizoen al een contract overeen voor twee seizoenen, maar moesten door de coronamaatregelen het definitieve tekenmoment uitstellen.

Schmidt Benelux B.V. is al meer dan vijftig jaar de specialist in hefschuifdeuren van kunststof. Ben Cremers, eigenaar van het Sittardse bedrijf, is blij met de samenwerking: “Het was voor ons een mooie kans om middels Fortuna Sittard het merk Schmidt prominenter op de Nederlandse markt te zetten. Gezien de ligging van beide partijen is het mooi dat we elkaar op deze manier kunnen versterken.” 

Commercieel specialist Loek Willems toont zich eveneens tevreden met de overeenkomst: “Het is altijd mooi als je lokale ondernemingen aan je weet te binden en zij de meerwaarde in zien van een partnerschap met Fortuna Sittard. Wij zijn op onze beurt eveneens trots dat een gerenommeerd bedrijf als Schmidt instapt.”

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23