Schildersbedrijf Leo Meures verlengt contract

Schildersbedrijf Leo Meures blijft ook in het lopende seizoen verbonden aan Fortuna Sittard. Het Sittardse bedrijf verlengde in de zomermaanden al de verbintenis voor het huidige voetbaljaar. Door de huidige coronamaatregelen liet het moment nog even op zich wachten. 

De samenwerking tussen Fortuna Sittard en Schildersbedrijf Leo Meures gaat ver terug. In de jaren negentig zette oprichter Leo Meures zijn handtekening onder het eerste partnerschap. Afgelopen seizoen werd in een vol stadion het 60-jarige jubileum van het schildersbedrijf gevierd. 

Jos Meures, zoon van oprichter Leo Meures en mede-eigenaar, is verheugd met het verlengen van de samenwerking: “Fortuna Sittard en Schildersbedrijf Leo Meures zijn nauw verbonden met elkaar. We hebben de ups en downs samen meegemaakt. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om ook in deze bijzondere tijd weer achter de club te staan.” 

De nieuwe samenwerking werd onlangs kracht bijgezet. Schildersbedrijf Leo Meures leverde de verf en het afwerkmateriaal voor het opknappen van de kantoren, waardoor het kantoorpersoneel van Fortuna Sittard anno 2021 weer mooi bij zit. 

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23