Route ‘68: een unieke fanbeleving in coronatijd

Pak je agenda er maar bij: Fortuna Sittard organiseert op zaterdag 8 augustus Route ’68. Het nieuwe concept biedt supporters de mogelijkheid om in deze bijzondere tijden toch ondergedompeld te worden in een geel-groene fanbeleving. De drive-through is te bezoeken tussen 13:00 en 18:00 uur op het Tom Dumoulin Bike Park, tegenover het stadion.

De route is voorzien van de nodige verrassingen voor jong en oud. Zo is het mogelijk om vanuit de auto handtekeningen te verzamelen en nieuwe merchandise aan te schaffen, waaronder een lang gekoesterde wens onder de supportersschare. Supportersvereniging Fortuna SC zal eveneens van de partij zijn. Een primeur heb je sowieso al te pakken: het nieuwe thuisshirt zal tijdens Route ’68 worden gepresenteerd.  

Ophalen of bestellen seizoenkaart
Het is tijdens de route tevens mogelijk om jouw seizoenkaart(en) voor het nieuwe seizoen op te halen. Dit is alleen noodzakelijk als jij een andere stoel hebt gekocht dan vorig jaar of vorig jaar geen seizoenkaart had en nu wel. Zit jij op dezelfde plek als in het seizoen 2019-2020 dan blijft jouw “oude” kaart gewoon geldig. Mocht jij jouw kaart verloren zijn, stuur dan een mail naar info@fortunastitard.nl 

Uiteraard is het deze dag ook mogelijk om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen, hiervoor is een aparte laan ingericht tijdens Route ’68. Bestel je jouw kaart liever online, druk dan hieronder op de button.

Huisregels
– Route ’68 is enkel te bezoeken per auto;
– Het is niet toegestaan om tijdens de route uit te stappen;
– Er mag niet harden dan 5 km/u gereden worden;
– Gooi geen vuil uit het raam;
– Respecteer de coronamaatregelen en volg aanwijzingen van personeel op.

Blijf jouw mailbox en onze kanalen in de gaten houden voor meer updates over Route ’68!