Reis voordelig met arriva naar Fortuna sittard

Fortuna Sittard kondigde bij de lancering van de memberships aan een samenwerking te starten met Arriva. Als onderdeel van het membership werd een exclusieve deal afgesloten met het vervoersbedrijf, waardoor members van de club op wedstrijddagen met liefst 50% korting kunnen reizen tussen de eigen woonplaats en het Fortuna Sittard Stadion. 

De korting is uitsluitend te gebruiken in de bussen en de treinen van Arriva en exclusief voor members van Fortuna Sittard. Supporters die gebruik wensen te maken van deze service dienen op voorhand een digitaal ov-ticket aan te schaffen via een exclusieve pagina. Daarnaast wordt gevraagd om bij het instappen van de bus en/of trein deze te laten zien in combinatie met de (zwarte) membercard.

Wil jij er tegen FC Twente al gebruik van maken? Klik dan op onderstaande button.

Let op! Houdt er rekening mee dat wanneer een bus of trein vol zit de toegang kan worden geweigerd en je gebruik moet maken van de eerst volgende beschikbare dienst. Om een snelle toestroom naar het stadion te realiseren is het belangrijk om zo gespreid mogelijk richting het stadion te reizen.