Reis op wedstrijddagen voordelig met arriva

Als een van de exclusieve deals van het Fortuna Membership heeft Fortuna Sittard met vervoersorganisatie Arriva een samenwerking gestart waarbij members van Fortuna Sittard op wedstrijddagen in de Eredivisie met maar liefst 50% korting kunnen reizen tussen de eigen woonplaats en het Fortuna Sittard Stadion. 

De korting is uitsluitend te gebruiken in de bussen en de treinen van Arriva. De korting is exclusief geldig voor members van Fortuna Sittard. Zij dienen op voorhand een digitaal ov-ticket te kopen (via onderstaande button) en het ov-ticket in combinatie met de membershipcard te laten zien bij het instappen van de bus en/of trein. Het is helaas niet mogelijk om de korting te ontvangen bij de aanschaf van een ticket op het station of in de bus.

Voor iedere thuiswedstrijd dien je online opnieuw een ov-ticket aan te schaffen op het moment dat je vaker gebruik wilt maken van deze actie. 

Hieronder staan in het kort nog eens de gebruiksvoorwaarden benoemd: 

  • Maximaal één reiziger per membercard van Fortuna Sittard;
  • Voor iedere thuiswedstrijd dient een nieuw ov-ticket te worden aangeschaft;
  • De korting is uitsluitend te gebruiken in de bussen en treinen van Arriva;
  • De korting is uitsluitend geldig op het traject van Arriva;
  • De korting is uitsluitend te gebruiken op dagen dat Fortuna Sittard een thuiswedstrijd speelt in de Eredivisie;
  • De korting is niet geldig tijdens thuiswedstrijden in de strijd om de KNVB-beker of tijdens het spelen van thuiswedstrijden in eventuele play-offs;
  • Je kunt jouw heenreis niet eerder dan drie uur voor de aftrap aanvangen;
  • Je kunt jouw terugreis uiterlijk twee uur na het eindsignaal aanvangen;
  • In de trein kun je uitsluitend gebruik maken van de 2e klasse;
  • De korting is niet te gebruiken voor de buurtbus, belbus of regiotaxi.

Let op! Houdt er rekening mee dat wanneer een bus of trein vol zit de toegang kan worden geweigerd en je gebruik moet maken van de eerst volgende beschikbare dienst. Om een snelle toestroom naar het stadion te realiseren is het belangrijk om zo gespreid mogelijk richting het stadion te reizen.

De bussen stoppen op wedstrijddagen op de Bergerweg. Echter, de halte die gekozen dient te worden is de Parijsboulevard. Dit zorgt voor meer geschikte reismogelijkheden dan wanneer er gekozen wordt voor de Bergerweg als eindbestemming van jouw reis. 

koop hier jouw OV-ticket

Door op een van onderstaande buttons te klikken wordt je automatisch doorverwezen naar de website van Arriva. Hier kun je jouw reis plannen en direct een vervoersbewijs aanschaffen. De korting zal automatisch worden verrekend tijdens het betaalproces. 

Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen het kopen van een (retour) ticket richting het Fortuna Sittard Stadion, maar er kan ook voor worden gekozen om alleen een (retour) ticket te kopen richting station Sittard, mocht je besluiten om eerst nog de binnenstad in te gaan of lopend richting het stadion te willen komen vanaf het station.

De verrekende korting wordt pas weergegeven op de betalingspagina op de site van Arriva. 

Door op onderstaande button te klikken kun je een (retour) reisticket aanschaffen richting het Fortuna Sittard Stadion.

Door op onderstaande button te klikken kun je een (retour) reisticket aanschaffen richting het station van Sittard.