Rabobank wedstrijdpartner tegen PSV

Rabobank is tijdens de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen PSV onze trotse wedstrijdpartner. Al jarenlang is de Rabobank partner van de Fortuna Sittard Familie.

Goed voor jou & goed voor de regio

De coöperatieve Rabobank zoekt altijd naar manieren om onze gezamenlijke leefwereld te versterken. Vanuit de betrokkenheid bij de Limburgse samenleving maakt Rabobank zich sterk voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Zoals het verduurzamen van de woningmarkt, het stimuleren van innovatieve bedrijvigheid en duurzame groei van ondernemingen, of het versterken van de financiële gezondheid van Limburg en Limburgers. Rabobank kiest er ook voor om jaarlijks een deel van haar winst te investeren in de maatschappij. 

Samen van betekenis in Limburg

Dit doet Rabobank natuurlijk niet alleen. Samen met partners, overheden, bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen is ze betrokken bij schitterende maatschappelijke initiatieven. Van projecten en burgerinitiatieven op het gebied van zonne- en windenergie, het verkorten van de (lokale) voedselketen tot de Gezonde Basisschool van de Toekomst. 

Supporter van sport en cultuur

Daarnaast heeft Rabobank een breed programma om verenigingen te ondersteunen. Niet alleen omdat Rabobank sport en cultuur een warm hart toedraagt, maar ook omdat verenigingen een belangrijke verbindende rol hebben. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Clubs en verenigingen zijn dus ontzettend waardevol voor de leefbaarheid van onze steden, dorpen en kernen. Via onder andere het Coöperatiefonds steunt Rabobank initiatieven die de omgeving van Zuid-Limburg West versterken. 

www.rabobank.nl